Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 jan, 2020

Streama Sverige – Ungern: Se handbollsmatchen via live stream

Är du intresserad av att streama Sverige – Ungern i handbolls-EM? Vi visar hur du gör för att titta på matchen via live stream.

Trots att Sverige redan är utslaget ur handbolls-EM 2020 finns det många som vill se Sverige – Ungern live på internet. Det är enkelt att se matchen online på nätet, då sändning av matchen är väldigt lättåtkomligt.

Vi visar och förklarar, steg för steg, hur ni kan se Sverige – Ungern på internet.

Vill du titta på Sverige – Ungern (handbolls-EM)? Gör det på Bet365!

Streama herr-EM i handboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Ungern online

För att streama Sverige – Ungern i handbolls-EM behöver du bara gå in på Bet365, skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp sajtens alla livesändningar, och kan således se handboll från EM och även andra mästerskap.

Om du vill är det bara att plocka ut dina pengar så fort matchen eller mästerskapet är färdigspelat. Du behöver dock ha minst 1 krona på kontot för att kunna titta på streams.

Det går att se Sverige – Ungern live från valfri plattform. Du kan se matchen från mobil, dator eller surfplatta. Du kan se landskampen med bra bildkvalitet och med bra ljud.

  • 1. Gå in på Bet365.com
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Sverige – Ungern via live stream!

Titta på Sverige – Ungern på TV

Det är även så att du kan titta på Sverige – Ungern på TV. Matchen sänds i TV6, vilket även varit fallet i Sveriges tidigare matcher i handbolls-EM.

Matchstart är 20:30, men redan klockan 15:55 börjar TV6 sina handbollssändningar idag. Först får vi se Portugal möta Slovenien och därefter ställs Norge mot Island, innan kanalen klockan 19:55 börjar snacka upp Sveriges match mot Ungern.

Du som inte har TV6 men ändå vill se matchen på TV-skärmen kan enkelt koppla din live stream från datorn till TV:n med hjälp av HDMI-kabel.

  • Kanal: TV6
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Sverige är som bekant redan utslagna ur handbolls-EM, trots två matcher kvar att spela. Ett fiasko för svensk del, och särskilt förlusterna mot Slovenien samt Portugal – med tio måls marginal (!) – var annat än vad vi förväntat oss.

Nu återstår matcher mot Ungern och Island, där det alltså inte är mycket mer än äran att spela för.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar