Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 jan, 2021

Streama Sverige – Slovenien: Live stream (Handbolls VM)

Till bet365
1

Gå till Bet365

Klicka här & gå vidare till Bet365.

skapa ett konto
2

Skapa ett konto

Registrera dig & bli medlem

Streama Sverige – Tjeckien: Live stream i handbolls-VM
3

Streama Sverige - Slovenien

Se Sverige - Slovenien (Kl. 20:30, 22/1) hos Bet365

Streama Sverige – Slovenien: Live stream (Handbolls VM)

Sveriges andra match i mellanrundan kommer spelas mot Slovenien. En mycket viktig match för svenska landslaget. Se matchen live genom att hitta sidor där du kan streama Sverige – Slovenien online. Vi ger gratis tips i denna lilla guide.

Efter en svag insats mot Belarus har Sveriges landslag nu chans att växla upp. En förlust mot Slovenien behöver inte betyda att chansen till avancemang är bortblåst. En vinst, eller oavgjort resultat skulle självklart ta oss närmare en kvartsfinal i handbolls VM 2021.


 • Vad: Sverige – Slovenien: Mellanrunda, VM i handboll
 • När: Kl. 20:30, 22/1
 • Var: Cairo Stadium, Egypten
 • Live stream: Bet365
 • TV-kanal: TV6
 • Speltips: Sverige vinner (2.70 hos Unibet)

Se Sverige – Slovenien stream

Det finns två olika sidor som kommer att sända Sverige – Slovenien live stream på nätet. Den ena är Bet365 som låter alla medlemmar både spela på odds och streama handbolls VM 2021. Du kan bli medlem gratis för att sedan uppfylla det som krävs för att få tillgång till all live streaming. Det enda som krävs är att du har minst 50 kr i saldo – eller spelar på odds inför matchen du vill titta på.

Spelar du på matchen – så kan man säga att du får streama Sverige – Slovenien gratis ”på köpet”. Det finns många i Sverige som redan har ett konto hos Bet365 som de kan använda sig av. Nedanför kan du smidigt se vilka steg som tar dig till en Sverige – Slovenien stream online. Lycka till!

 • Gå till Bet365
 • Skapa ett konto
 • Spela på odds
 • Gå till alla live streams
 • Streama Sverige – Slovenien

Det går bra att se matchen inne hos Viaplay. Där har man alla rättigheter för att sända Sverige – Slovenien i HD, och resten av Handbolls VM. Där är dina live streams inte gratis. Du blir medlem och köper ett sportpaket. Där kan du sedan se massor av sport utöver de aktuella handbollsmatcherna. Under matchen Sverige mot Slovenien så kommer du få sällskap av svenska kommentatorer. Även ett för- och eftersnack erbjuds med analyser kring matchen.

 • Skapa konto hos Viaplay
 • Köp sportpaket för 399 kr i månaden
 • Se handbolls VM 2021 i HD

Titta på TV

Om du hellre vill se Sverige – Slovenien på TV, istället för mobil eller dator. Den TV-kanal som visar matchen är TV6. Där kommer sändningen att starta ungefär en halvtimme inför matchen. Där kommer experter att ge analyser och vi får lite intervjuer med spelare och tränare för Sveriges landslag.

Om du inte har TV6 så rekommenderas du att kontakta operatören för ditt TV-utbud.

 • Sändningsstart: Cirka 20:00
 • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog & Claes Hellgren

Inför matchen

Allt såg så strålande ut för Sveriges landslag i handbolls VM fram tills senaste matchen mot Belarus. En match där en vinst nästan redan var inräknad slutade oavgjort. Vi hoppas det är en väckarklocka för både tränare och spelare. Sverige har fortfarande ett avancemang helt i egna händer. En vinst mot Slovenien skulle kunna säkra finalspel för Sverige. Beroende hur det går i de andra matcherna.

Slovenien är dock ett bättre motstånd i Sveriges mellanrunda är vad Belarus är. Därför kan det bli en svår match för Sverige som nu spelar med ökad press.

Undviker vi bara den katastrofala inledning som vi fick genomlida mot Belarus så ska Slovenien inte vara för svåra att vinna emot. Vi både tror, och hoppas på en svensk seger!

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar