Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 jan, 2023

Streama Sverige – Egypten: Se live stream & på TV (Handbolls VM)

Vi går mot finalspelet av handbolls VM 2023. Där väntar en match mellan Sverige – Egypten i kvartsfinal. Här kommer vi hjälpa dig med att sända Sverige – Egypten live stream online – samt en tipsa dig TV kanal som visar matchen.

Det förväntas vara många som vill streama Sverige – Egypten live. När finalspelet nu drar igång så ökar temperaturerna för matcherna. Därför rekommenderas du att hitta en sida eller kanal som visar kvartsifinalen med svenska landslaget i handboll.

Om du vill läsa mer om Sverige – Egypten odds & speltips så har vi publicerat våra förslag i god tid inför matchen.

Streama Sverige – Egypten!
Se alla matcher i handbolls VM hos Bet365

Vad: Sverige – Egypten, kvartsfinal i handbolls VM 2023
Tid & datum: Den 25/1, kl. 20:30
Arena: Tele2Arena, Stockholm
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Tips: Sverige vinner (1.30 hos Unibet)

Titta på Sverige – Egypten stream

Du kan se Sverige – Egypten live stream inne hos både Bet365 och Viaplay. Dessa sidor har alla rättigheter för att sända handbolls VM 2023 live online. Du kan själv välja vilket av alternativen som du anser är bäst.

Hos Bet365 så har du chansen att titta på Sverige – Egypten stream på nätet. Samtidigt som du har chans att spela på odds inför kvartsfinalen. Det innebär att du kan kombinera ihop live streaming med betting. Det krävs endast att du har 50 kr på ditt spelkonto för att kunna streama Sverige – Egypten. Din sändning av matchen är gratis – då dina pengar kan användas på odds. Det är en av fördelarna med att streama sport hos en betsida på nätet.

Viaplay har en högre kvalité när du ska streama Sverige – Egypten. De har live streams från handbolls VM som bevakas av en expertstudio. Under matcherna så kommer svenska kommentatorer vara guider under matchen. Närmare bestämt Anders Bjuhr och Claes Hellgren.

Att se Sverige – Egypten hos Viaplay kräver att du har ett konto + abonnemang. Du kan gå vidare till Viaplay för att hitta alla olika paket och priser som gäller för att titta på sport.

Din Sverige – Egypten stream kommer du kunna titta på i mobil, dator eller TV. Oavsett om du väljer att se kvartsfinalen av handbolls VM 2023 med Bet365 eller Viaplay.

Sänd hos Viaplay

 • Gå till Viaplay
 • Skapa konto
 • Välj & köp abonnemang
 • Titta på Sverige – Egypten

Sänd hos Bet365

 • Gå till Bet365
 • Skapa ett konto
 • Sätt in minst 50 kr att spela odds för
 • Gå till alla sportsändningar
 • Se Sverige – Egypten stream

Se matchen på TV

Självklart kommer det vara möjligt att se Sverige – Egypten på TV. Den kanal som kommer sända matchen är TV6. Det är den TV-kanal som under hela mästerskapet visat matcherna från handbolls VM.

Om du inte skulle ha den kanal som visar Sverige – Egypten på din TV. Då rekommenderas du att ta kontakt med din operatör. Där kan du få information eller råd för hur du kan få tillgång till TV6.

Sändningen inför matchen mellan Sverige – Egypten kommer att starta redan kl. 18:00. Då spelas kvartsfinalerna med Spanien mot Norge eller Danmark mot Ungern. Sedan kommer sändning hos TV6 fortsätta fram tills Sveriges kvartsfinal mot Egypten.

På TV6 kommer det vara samma sändning som du kan streama hos Viaplay. Vilket innebär att du kan se matchen i HD och med svenska kommentatorer.

 • Kanal: TV6
 • Sändningsstart: Cirka 18:00
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja, Anders Bjuhr & Claes Hellgren

Fler nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar