Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 jan, 2018

Kroatien – Sverige: Stream, TV & inför matchen i EM

Det återigen dags för Sverige att spela en match handbolls-EM 2018. Denna match kommer att bli den sista gruppmatchen innan lagen går vidare i tuneringen.

Sverige kommer att spela mot hemmanationen Kroatien. Du kan enkelt streama Sverige – Kroatien på nätet, eller se matchen på TV. Vi kommer guida dig rätt för att se matchen live den 16/1.

Det svenska landslaget i handboll är redan klara för att ta sig vidare till mellanrundan innan finalspelet. Detta gjorde man klart när man senast van mot Serbien i en jämn match.

Streama Sverige – Kroatien

Att handbolls-EM 2018 fått stort utrymme i Sverige är det inget snack om. Det har varit många svenskar som följt landslaget när de spelar sina matcher i Kroatien. De har då valt att antingen välja att se handbolls-EM 2018 via live stream, eller direkt på en TV-kanal som sänder matcherna.

Vi kan redan nu tipsa dig om att streama Sverige – Kroatien. Det är det billigaste, och bästa knepet för dig som inte bara kan slå på TV:n. Det finns flera fördelar med att streama handboll online.

De två kanske främst fördelarna med att sända Sverige – Kroatien stream är att du kan välja vart du vill se matchen. Du behöver med andra ord inte vara beroende av att sitta vid din tv-soffa, utan kan se matchen via din mobil, dator eller surfplatta vart du än är.

Dessutom så kan det bli billgare för dig att streama Sverige – Kroatien i handbolls-EM 2018 på nätet, än att köpa en TV-kanal som du normalt sett inte har.

Matchen mellan Sverige och Kroatien kommer du att kunna streama hos Unibet TV. Där kommer de att sända alla matcher från EM 2018 i handboll via streams. Det enda du behöver se till är att du har ett spelkonto inladdat med pengar. Själva Sverige – Kroatien live stream är , men en insättning krävs för att kunna använda Unibet TV.

Kolla gärna in de steg som direkt kommer ta dig till live sändningarna från Sverige – Kroatien den 16/1, 2018.

  • Gå till Unibet
  • Registrera ditt spelkonto
  • Sätt in pengar att spela odds med
  • Gå till Unibet TV
  • Starta Sverige – Kroatien stream

Sänd på TV

Matchen kommer även sändas på TV3. Där kommer man att starta sändningen 20:00.

Sverige – Kroatien kommer att starta 20:30, vilket innebär att TV3 kommer bjuda på ett försnack inför matchen. Där kommer de att gå genom Sveriges chanser att vinna mot Kroatien, samt ta upp lite annat smått och gott om handbolls-EM 2018.

De svenska expertkommentatorerna som kommer att följa med oss under matchen kommer att vara Robert Perlskog och Claes Hellgren.

Vårt tips inför matchen!

Det råder inget tvivel om att det är kroaterna som står som favoriter till att vinna matchen. Kroatien har en lång tradition när det kommer till handboll. De har länge varit ett av de vassaste länderna på att spela handboll i olika mästerskap som EM och VM.

Sverige har självklart en chans att vinna matchen, eller spela jämt. Däremot är det inte speciellt troligt, utan det mest naturliga är att Kroatien kommer att tvåla till vårt svenska handbollslandslag.

Självklart kommer vi även att dela med oss av ett bettingstips som vi kommer att spela på. Detta speltips är spelat inne på samma sida som vi kan se Sverige – Kroatien via live stream. Nämligen Unibet.

Nedan hittar du vilka odds som gäller inför matchen. Notera gärna att dessa odds är hämtade drygt 24 timmar innan matchstart. Det innebär att oddsen kan ändras till både din för- och nackdel innan matchen startar.

  • Kroatien vinner – 1.35
  • Oavgjort – 10.00
  • Sverige vinner – 4.60

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar