Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 sep, 2017

HK Malmö – Ystads IF HF: Streama Handbollsligan direkt

Handbollsligan har startat och nästan alla lag har spelat sina premiärmatcher. I vår artikel går vi igenom hur du streamar Malmö – Ystad direkt. En match mellan två lag som båda gick till slutspel under förra säsongen. En match som dessutom är ett skånederby.

Det går snabbt att starta en live stream på HK Malmö – Ystads IF HF. När du väl kommit igång med en stream kan man se flera matcher från Handbollsligan via samma streamingtjänst. Dessutom finns det massvis av annan sport att ta del av.

Malmö mot Ystad i Handbollsligan

  • Matchstart: Onsdag 13 sep, 19:00
  • Spelplats: Baltiska Hallen, Malmö
  • Visas hos: Cmore sport

Starta en stream på HK Malmö – Ystads IF HF direkt

De som äger rättigheterna för att streama Malmö mot Ystad i handboll är Cmore. Där ser du massvis av matcher från Handbollsligan via live stream i hög kvalitet. För att komma igång behöver man ta sig igenom två steg.

Det första är att skapa ett konto hos Cmore. Sedan krävs det att man väljer deras sportpaket. Något som kostar en summa varje månad. Det är alltså inte med stream på Malmö – Ystad. Men det är inte heller bara denna matchen man betalar för. Har man ett brett sportintresse är det ett av de bästa sätten att streama sport live.

Som kund kan man streama handboll, hockey, fotboll och mycket mer. Så se till att vara väl förberedd med en bra live stream när matchen börjar. Samtidigt spelas även en annan match mellan IFK Kristianstad – OV Helsingborg HK som även den går att streama.

HK Malmö förväntas vara ett av de fem topplagen i Handbollsligan även denna säsongen. Under fjolårets grundserie slutade man på en fjärdeplats i tabellen. Ystad klarade precis slutspelsgränsen och slutade på en åttondeplats.

Men det är fortfarande tidigt på säsongen och många omgångar kvar att spela. Varje lag i Handbollsligan spelar totalt 32 matcher och sedan drar slutspelet igång.

Malmö i match mot Ystad i Handbollsligan

Streama handboll

Det är som sagt väldigt enkelt att streama handboll i Sverige. Utöver Handbollsligan kan man även se en del landskamper som Sverige spelar via stream. Det finns en rad fördelar med att välja en bra live stream.

En av många fördelar är att streamen håller en hög kvalité i sin helhet. Matcherna sänds i HD-kvalitet med bra ljud och bra kommentatorer. Dessutom kan man ta med sig matchen och se den genom live stream nästan vart som helst.

Det går att live streama via mobilen, surfplattan, teven eller datorn snabbt och enkelt. Allt som behövs är någon av de fyra uppspelningsenheterna och en internetuppkoppling. Sedan är det bara att njuta av Sveriges bästa handbollsliga.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar