NYHETER

Andrés Iniestas nya klubbadress är nu bekräftad.


Andrés Iniesta har lämnat Barcelona, klubben han spenderat hela sin karriär i. Efter rykten om en övergång till Manchester City eller till MLS, har det nu bekräftats vilken klubb som är Iniestas nya.

Går till japanska ligan

Vissel Kobe, som spelar i japanska J-League, är namnet på den klubb som lockat till sig Iniestas namnteckning. Klubbens vd Hiroshi Mikitani har byggt upp en vänskap med Iniesta sedan han besökt honom i Barcelona, vilket sägs vara en stor anledning till Iniestas klubbval.

Iniestas nya klubb Vissel Kobe ligger på sjätte plats i ligaspelet, med ungefär halva säsongen återstående.

Andrés Iniesta gjorde totalt 442 matcher och 35 mål för Barcelona, vann 9 ligatitlar och 4 Champions League-titlar.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se