NYHETER

Nabil Fekir ryktas till Liverpool, men vill de värva honom kommer det inte att bli billigt.


Nabil Fekir inledde säsongen 2015-16 lysande, och smällde in 4 mål på sina 5 första starter. Sedan var olyckan framme, och Fekir drabbades av en korsbandsskada vilken höll honom borta från spel i nio månader.

Skadan tog död på Fekirs drömmar om ett deltagande i EM 2016, men efter ett fantastiskt år med 18 mål och 7 assist är han nu uttagen i Frankrikes VM-trupp till Ryssland.

Fekirs framgång har inte gått obemärkt förbi för jättarna i Europa, och Liverpool ryktas vara intresserade. Lyons president, Jean-Michel Aulas, säger dock att "Pool" i så fall kommer att behöva öppna plånboken rejält.

– Du måste vara väldigt rik för att värva Nabil Fekir. Dessutom vill han stanna här efter att vi är klara för Champions League kommande säsong.

– Ingen klubb har kontaktat oss om honom, varken Liverpool eller någon annan, säger Aulas sedan.

På lördag spelar Liverpool final i Champions League mot Real Madrid. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Champions League-finalen 2018.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se