NYHETER

Är PSG Buffons nästa klubbadress?


Gianluigi Buffon har bekräftat att hans tid i Juventus är över, och i helgen spelade han sin sista match för ”Den gamla damen”. På en presskonferens i samband med matchen sa han följande:

– Jag var rädd för att komma till slutet av resan som en slutkörd spelare, men så är det inte. Jag är väldigt stolt över att alltid ha kunnat prestera på en nivå värdig mitt eget namn och Juventus som klubb.

Vad som är nästa steg för legendaren är fortfarande oklart, men han har gjort klart att han åtminstone inte tänker fortsätta karriären i någon annan italiensk klubb, och ej heller i länder som Kina eller USA.

Antingen blir det flytt till någon annan av de större ligorna, eller så lägger Buffon handskarna på hyllan.

”Buffon skulle vara lycklig i PSG”

Den klubb som det ryktats mest om gällande Buffon är PSG, och nu kommer något som spär på dessa rykten oerhört.

– Vi skulle bli lyckliga om "Gigi" spelar i Paris nästa säsong, säger Buffons agent Silvano Martina.

Samtidigt verkar personer inom Juventus tro att det är så gott som klart att PSG blir Buffons nya klubb.

– Jag hoppas att det går bra för honom i PSG, säger Lapo Elkann, kusin till Juventus ägare Andrea Agnelli.

– Att gå till PSG är ett val jag respekterar, fortsätter Elkann. Jag hoppas att vi möts igen, i finalen av Champions League.

Två andra klubbar som ryktats vara intresserade av Buffon är Liverpool och Real Madrid. På lördag möts dessa två lag i final i världens största klubblagsturnering. Läs om hur du gör för att streama Real Madrid - Liverpool, Champions League.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se