Cristiano Ronaldo, Sandro, Matuidi, Emre Can.
NYHETER

Hur många av spelarna med minst 10 mål i Serie A 2018-19 kan du nämna på 5 minuter?

Cristiano Ronaldo – ja, vi avslöjar ett av namnen redan nu, men du hade väl knappast glömt honom? – värvades till Juventus inför säsongen. Övergången var ett styrkebesked för hela Serie A och gav den glans till ligan som den saknat i flera år.

De flesta skulle satsat sina pengar på att skytteligavinnaren denna säsong skulle bli just Cristiano Ronaldo. Den bästa spelaren i ligan i det bästa laget – det borde väl bara kunna sluta på ett sätt?

Men de som tippade Ronaldo som skyttekung hade – bokstavligen – inte hört talas om den där polacken som Genoa värvade inför säsongen. Den unge anfallaren, numera känd som ”El Pistolero”, tog hela Serie A med storm och gjorde åtta mål på sina sju första matcher i ligan. Senare blev det en övergång till Milan och fler mål, vilka dock ”bara” räckte till en tredjeplats i skytteligan.

För framför honom fanns två andra, i sambandet, uppstickare. I Atalantas supersäsong var det många som höjde sig, och en av dessa var en colombiansk anfallare som smällde in 23 mål. Under en period denna säsong var anfallaren inne i ett så pass stort målstim att han satte dit 17 mål på 10 matcher.

Vinnaren av skytteligan har ni med stor sannolikhet koll på. Denne spektakuläre anfallare har stått för sin mest målrika säsong i karriären, vilket är häpnadsväckande med tanke på att han är 36 år fyllda.

5 minuter – skriv in så många toppmålgörare du hinner!

I detta quiz har du 5 minuter på dig att skriva in så många spelare som möjligt av de 17 lirare som lyckades sätta dit minst 10 mål under den gångna Serie A-säsongen.

Starta quizet nedan och se hur många rätt du fixar!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se