Quiz: Alla målgörare i El Clásico sedan 2008-09

Hur bra koll har du på Barcelona och Real Madrid? Kan du rent utav nämna alla spelare som lyckats göra mål i El Clásico sedan säsongen 2008/09?

Många spelare har kommit och gått hos Barcelona och Real Madrid. Vilka två spelare gjort flest mål i el clásicos på senare år är inte så svårt att gissa, men har ni koll på alla 38 spelare som gjort mål i clásicos från säsongen 2008-09 till 2017-18? Det är mycket svårare.

Under de tio år som gick från sommaren 2008 till sommaren 2018 hann hela 38 spelare med att hitta nätet i El Clásico. De fem mest frekventa målskyttarna var alla anfallare/yttrar, men på sjätte plats finner vi faktiskt en mittback från Real Madrid.

Testa er på quizet lagom så här några dagar innan vi får se El Clásico spelas på Santiago Bernabeu!

Notera! Målen från de clásicos som spelats under säsongen 2018-19 (Coutinho, Arturo Vidal, Lucas Vázquez och Malcom) har inte inkluderats.

Tränarna som kommit och gått sedan 2008 är bland annat Pep Guardiola, Luis Enríque och Tata Martino för Barcelonas del, medan Real Madrid haft bland annat José Mourinho, Carlo Ancelotti och Julen Lopetegui.

Spelarna är däremot betydligt fler, men i detta quiz har vi begränsat oss till vilka spelare som hittat nätet i ett clásico. Quizet går till som så att ni skriver in spelarens namn, och om det är korrekt så får ni automatiskt ett poäng samtidigt som namnet dyker upp på listan. Skriver ni fel namn händer ingenting, utan ni får sudda och testa att skriva in någon annan spelare.

Ni är även mer än välkomna att testa något annat av alla våra fotbollsquiz, vilka ni finner i listan nedan: