Marcus Allbäck
NYHETER

Hur många allsvenska skyttekungar från 1990 och framåt minns du?

Äntligen har den svenska tävlingssäsongen börjat. Numera spelas de första tävlingsmatcherna relativt tidigt sedan cupen har fått sitt gruppspel, som alltså har avspark i mitten av februari varje år.

Den 1 april drar till sist Allsvenskan igång, och Malmö FF är återigen favoriter att ta SM-guldet. För anfallarna – främst – i alla lag pågår ytterligare en tävling, nämligen kampen om att vinna skytteligan.

Några av favoriterna till att bli skyttekung är Hammarbys Nikola Djurdjic, Malmös Marcus Antonsson och Häckens Alexander Jeremejeff. Även Dino Islamovic med flera kommer säkerligen att vara där uppe och fajtas.

Det här quizet handlar dock inte om vem som vinner skytteligan i år, utan om vilka spelare som tagit hem den åtråvärda titeln sedan år 1990. Hur många kommer du ihåg? Testa dig själv, utmana vänner och kompisar, och se vem som får flest rätt!

Quizet går till som så att du skriver in spelarens namn, och om denne vunnit skytteligan bockas det året av och du får ett poäng. Skulle du skriva fel namn så händer ingenting, och du får bara sudda ut och skriva någonting annat. Det räcker att skriva efternamnet.

Som ni ser är redan året, klubben och antalet mål ifyllt, och ni får därmed några små ledtrådar att gå på. Det enda som fattas är spelaren! Ni har 5 minuter på er.

Testa gärna även våra tidigare quiz!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se