Yussuf Poulsen
NYHETER

Testa vårt nya fotbollsquiz!

Sedan slutet av förra året har vi gjort det till en fin vana att varje vecka publicera ett fotbollsquiz. Tidigare veckor har vi lagt främst fokus på nutidsfrågor, där vi haft alltifrån frågor om vilka spelare som gjort mål i en särskild match till vilka som var med i den svenska truppen i U21-EM 2015.

Ersättaren till José Mourinho i Manchester United, vart Asiatiska Mästerskapen spelas och vilken nation "Svennis" coachade där har vi också gått igenom. Så även vilket lag Real Madrid mötte i klubblagsfinalen, vilka som vann Copa Libertadores och vilken svensk som gjorde flest mål i VM 2018. Vi har också frågat er om de nya klubbadresserna för Kristoffer Olsson och Neto Borges, vilken europeisk toppklubb som kommer till Malmö för att spela Europa League i februari och vilket landslag Jiloan Hamad ska byta till. Detta och mycket, mycket mer!

Citat – vem har sagt vad?

Denna gång har vi valt att variera oss lite och istället fokusera på olika kända, klassiska citat.

"Då är då, nu är nu", säger Janne Andersson. Många av citaten vi har med i vårt quiz gäller både då och nu. Vem var det till exempel som sa att en fotbollsmatch varar i 90 minuter och till slut vinner alltid Tyskland? Så har det så gott som alltid varit, även om VM 2018 var ett av undantagen.

När en storspelare skrev på för Manchester City för några år sedan, sade han på presskonferensen att han är glad över att ha kommit till Chelsea. En reporter frågade honom: "Du menar Manchester City, va?" varpå spelaren svarade att det menade han givetvis. Vem var storspelaren som gjorde grodan? Det är en annan av frågorna du ska besvara i vårt fotbollsquiz.

 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se