Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 apr, 2022

Sonen till Cristiano Ronaldo har dött – ”Den värsta smärtan”

På Instagram så delade Cristiano Ronaldo ett inlägg – där han gav besked kring ödet kring sin nyfödda son. ”Det är med den djupaste sorg som vi tillkännager vårt barns död”.

Måndagen, den 18:e april så kom inlägget från Cristiano Ronaldo. Han gav ett dystert besked som nu uppmärksammas runt om i hela världen.

Fotbollsspelare, tränare och fans visar nu sin kärlek till den flerfaldiga vinnaren av Ballon D’or.

Familjen är i sorj

I hans inlägg på Instagram så berättar han om familjens sorg. Tillsammans med sin flickvän Georgina Rodriguez så är sorgen stor. Sedan att nyheten kom ut på Instagram så delar de nu känslorna med många andra runt om i världen.

Tidigare så har Cristiano Ronaldo flera barn. Det som skulle bli hans femte son – blev nu en tragisk berättelse. Tidigare så har han barnen Cristiano Ronaldo Jr., Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo.

Missar match i ligan

Denna tragedi stoppar inte Premier League matcher från spel. Det kommer dock stoppa Cristiano Ronaldo från nästkommande ligamatch. Det innebär med andra ord att Ronaldo inte kommer finnas med i truppen mot Liverpool FC. Det finns full förståelse och uppbackning från hans klubb Manchester United.

Klubben går ut med ett inlägg där de stödjer sin stora stjärna. ”Familjen är viktigare än allt” låter klubben sig skriva ut på sina sociala medier. Med stor sannolikhet kommer klubben även att visa sitt stöd under stormatchen mot Liverpool.

Stödet från klubbkamrater, tränare och fans verkar nu hagla in till Ronaldo och hans familj. Bland kommentarerna från hans inlägg så återfinns mängder av kända fotbollsspelare så som Alvaro Morata, Alex Telles, Marco Asensio, Pepe m.m. Även Usain Bolt och Piers Morgan skickar sitt stöd.

Ronaldo på Instagram

Inlägget på Instagram som postades av Cristiano Ronaldo var helt skrevet på portugisiska. En översätttning på svenska kan du se här nedanför.

”Det är med den djupaste sorg som vi tillkännager vårt barns död. Det är den största smärtan någon förälder kan känna. Endast födelsen av vår lilla flicka ger oss styrkan att leva detta ögonblick med lite hopp och lycka. Vi vill tacka läkare och sjuksköterskor för all vård och stöd. Vi är förkrossade och ber om integritet i denna mycket svåra tid. Vår pojke, du är vår ängel. Vi kommer att älska dig för alltid.”

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar