Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 apr, 2022

Sonen till Cristiano Ronaldo har dött – ”Den värsta smärtan”

På Instagram så delade Cristiano Ronaldo ett inlägg – där han gav besked kring ödet kring sin nyfödda son. ”Det är med den djupaste sorg som vi tillkännager vårt barns död”.

Måndagen, den 18:e april så kom inlägget från Cristiano Ronaldo. Han gav ett dystert besked som nu uppmärksammas runt om i hela världen.

Fotbollsspelare, tränare och fans visar nu sin kärlek till den flerfaldiga vinnaren av Ballon D’or.

Familjen är i sorj

I hans inlägg på Instagram så berättar han om familjens sorg. Tillsammans med sin flickvän Georgina Rodriguez så är sorgen stor. Sedan att nyheten kom ut på Instagram så delar de nu känslorna med många andra runt om i världen.

Tidigare så har Cristiano Ronaldo flera barn. Det som skulle bli hans femte son – blev nu en tragisk berättelse. Tidigare så har han barnen Cristiano Ronaldo Jr., Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo.

Missar match i ligan

Denna tragedi stoppar inte Premier League matcher från spel. Det kommer dock stoppa Cristiano Ronaldo från nästkommande ligamatch. Det innebär med andra ord att Ronaldo inte kommer finnas med i truppen mot Liverpool FC. Det finns full förståelse och uppbackning från hans klubb Manchester United.

Klubben går ut med ett inlägg där de stödjer sin stora stjärna. ”Familjen är viktigare än allt” låter klubben sig skriva ut på sina sociala medier. Med stor sannolikhet kommer klubben även att visa sitt stöd under stormatchen mot Liverpool.

Stödet från klubbkamrater, tränare och fans verkar nu hagla in till Ronaldo och hans familj. Bland kommentarerna från hans inlägg så återfinns mängder av kända fotbollsspelare så som Alvaro Morata, Alex Telles, Marco Asensio, Pepe m.m. Även Usain Bolt och Piers Morgan skickar sitt stöd.

Ronaldo på Instagram

Inlägget på Instagram som postades av Cristiano Ronaldo var helt skrevet på portugisiska. En översätttning på svenska kan du se här nedanför.

”Det är med den djupaste sorg som vi tillkännager vårt barns död. Det är den största smärtan någon förälder kan känna. Endast födelsen av vår lilla flicka ger oss styrkan att leva detta ögonblick med lite hopp och lycka. Vi vill tacka läkare och sjuksköterskor för all vård och stöd. Vi är förkrossade och ber om integritet i denna mycket svåra tid. Vår pojke, du är vår ängel. Vi kommer att älska dig för alltid.”

Fullträff 28 maj
fullträff
Ta del av våra tankar om helgens kupong av Fullträff! Vi ger er analys och spelförslag till alla 13 matcher!
27 maj, 2023
stryktipset 28 maj
stryktipset
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg, då säsongens sista Premier League-omgång spelas. Här ger vi er vår analys med spelförslag till Stryktipset 28 maj!
26 maj, 2023
europatipset 27 maj vecka 21
europatipset
Europatipset avgörs på lördagen denna helg. Här finner ni vår analys och vårt tips till alla 13 matcher! Vi spelar ett 96-raderssystem.
26 maj, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1199 Articles