Sonen till Cristiano Ronaldo har dött - "Den värsta smärtan"

På Instagram så delade Cristiano Ronaldo ett inlägg – där han gav besked kring ödet kring sin nyfödda son. ”Det är med den djupaste sorg som vi tillkännager vårt barns död”.

Måndagen, den 18:e april så kom inlägget från Cristiano Ronaldo. Han gav ett dystert besked som nu uppmärksammas runt om i hela världen.

Fotbollsspelare, tränare och fans visar nu sin kärlek till den flerfaldiga vinnaren av Ballon D’or.

Familjen är i sorj

I hans inlägg på Instagram så berättar han om familjens sorg. Tillsammans med sin flickvän Georgina Rodriguez så är sorgen stor. Sedan att nyheten kom ut på Instagram så delar de nu känslorna med många andra runt om i världen.

Tidigare så har Cristiano Ronaldo flera barn. Det som skulle bli hans femte son – blev nu en tragisk berättelse. Tidigare så har han barnen Cristiano Ronaldo Jr., Alana Martina dos Santos Aveiro, Eva Maria Dos Santos, Mateo Ronaldo.

Missar match i ligan

Denna tragedi stoppar inte Premier League matcher från spel. Det kommer dock stoppa Cristiano Ronaldo från nästkommande ligamatch. Det innebär med andra ord att Ronaldo inte kommer finnas med i truppen mot Liverpool FC. Det finns full förståelse och uppbackning från hans klubb Manchester United.

Klubben går ut med ett inlägg där de stödjer sin stora stjärna. ”Familjen är viktigare än allt” låter klubben sig skriva ut på sina sociala medier. Med stor sannolikhet kommer klubben även att visa sitt stöd under stormatchen mot Liverpool.

Stödet från klubbkamrater, tränare och fans verkar nu hagla in till Ronaldo och hans familj. Bland kommentarerna från hans inlägg så återfinns mängder av kända fotbollsspelare så som Alvaro Morata, Alex Telles, Marco Asensio, Pepe m.m. Även Usain Bolt och Piers Morgan skickar sitt stöd.

Ronaldo på Instagram

Inlägget på Instagram som postades av Cristiano Ronaldo var helt skrevet på portugisiska. En översätttning på svenska kan du se här nedanför.

”Det är med den djupaste sorg som vi tillkännager vårt barns död. Det är den största smärtan någon förälder kan känna. Endast födelsen av vår lilla flicka ger oss styrkan att leva detta ögonblick med lite hopp och lycka. Vi vill tacka läkare och sjuksköterskor för all vård och stöd. Vi är förkrossade och ber om integritet i denna mycket svåra tid. Vår pojke, du är vår ängel. Vi kommer att älska dig för alltid.”

Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson
Streama Hammarby – AIK (15/5): Live stream & TV
Streama Hammarby - AIK (15/5): Live stream & TV
Läs allt om hur ni gör för att live streama Hammarby - AIK! Se derbyt direktsänt på nätet.
14 maj, 2022 | Emil Sandberg

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.