Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 mar, 2021

IFK Norrköping – IFK Göteborg: Stream, odds & speltips (7/3)

IFK Norrköping – IFK Göteborg: Stream, odds & speltips (7/3)

En av de bättre matcher som finns i programmet för Svenska Cupen är kamratmötet mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg. En tuff match som kommer avgöra vilket av lagen som går vidare till finalspelet.

Denna matchen kommer bli den sista som spelas i grupp F. Där har IFK Norrköping ett litet försprång mot IFK Göteborg som är piskade att vinna matchen för att säkra avancemang.

Vi samlar här både tips på hur du kan streama IFK Norrköping – IFK Göteborg online. Vi kommer även ge speltips på de odds vi tycker är bäst.

Spel Odds från Bet365
Avspark: Kl. 17:00, 7/3
Vart: Platinumcars Arena
Live stream: > Streama Svenska Cupen
TV-kanal: Cmore Fotboll
Speltips: IFK Norrköping vinner (1.72 hos Bet365)

Streama IFK Norrköping – IFK Göteborg

Om du vill se matchen mellan IFK Norrköping – IFK Göteborg via live stream så kan vi hjälpa dig. Normalt vis så kan man streama matcher från Allsvenskan hos DiscoveryPlus. De har inga rättigheter för att erbjuda Svenska Cupen streams online.

Du kan se IFK Göteborg – IFK Norrköping hos Cmore. Där kommer matchen att sändas för alla medlemmar som har ett sportpaket. Det är inte gratis – utan kommer kosta dig 249 kr i månaden. Där kommer alla matcher ingå från Svenska Cupen.

Här nedanför se du stegen för att kunna streama Norrköping – Göteborg den 7/3.

  1. Gå till CMore
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportpaket för 249 kr i månaden
  4. Se Norrköping – Göteborg stream

Speltips & odds inför matchen

Inför matchen mellan IFK Norrköping – IFK Göteborg så kan båda lagen gå vidare från gruppspelet. Fördelen ligger hos Norrköping som har sex poäng på två matcher. Det är två raka och bekväma segrar som har tagit laget från Peking till detta utgångsläge.

IFK Göteborg har fortfarande chansen. Det som krävs är en vinst mot IFK Norrköping. Man har lyckats ta 4 poäng. Det har absolut inte varit tidigare matcher som skapar lugn för göteborgarna. En knapp seger mot Sandiviken och ett kryss mot GIF Sundsvall skrämmer inte många lag från Allsvenskan.

Simon Thern gick nyligen från IFK Norrköping och skrev på för IFK Göteborg. Det är ännu oklart om han får plats i startelvan som Roland Nilsson tar ut. IFK Göteborg har en ”hemvändartrupp” som har en hög medelålder. Låt oss se om det kan rå på Norrköping.

Vi tror att det är Norrköping som går hem med segern. De är väldigt starka på sin hemmabanan. De har även sett mycket starkare ut i deras inledande matcher än vad Änglarna har gjort. Vi tippar på en etta!

  • Speltips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 1.72
  • Spelsida: Bet365

Intressanta odds från matchen

Vi har lagt fram några odds som vi tycker är intressanta inför matchen. Alla våra odds kommer från Bet365. En sida online som erbjuder bonus betting som håller hög nivå.

Spel Odds från Bet365
IFK Norrköping vinner 1.72
Oavgjort 3.80
IFK Göteborg vinner 4.00
1-0 till Norrköping 9.50
Under 2.5 mål i matchen 2.25
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar