NYHETER

Följ med i VM-kvalet i Asien. Ikväll spelar lag som Japan, Qatar, Iran och Förenade Arabemiraten. Vi har tipsen för att kunna streama matcherna live!

Med tanke på att många landslag gör sig klara inför de VM-kval matcher som spelas i veckan, så finns det inte mycket ligafotboll att följa under veckan. I Sverige så har mycket fokus lagts på den match som spelas mellan Sverige – Vitryssland i helgen.

Om vi höjer blicken från Europa så finns det andra VM-kval som ska spelas. I Asien så har vi två matcher som är ack så viktiga. Det är först och främst Qatar – Iran som är den mest spännande matchen. Två länder som kommer från mellanöstern brukar normalt sett bjuda på jämna kamper.

Den andra matchen som du kan streama är Förenade Arabemiraten – Japan. Även denna match förväntas bli en rysare, och mycket viktiga poäng finns att spela om. Nedanför kan du läsa mer om hur du kan se live streams från dessa två matcher.

VM-kval i Asien live streams

Det lär inte vara ett enormt intresse för att se dessa matcher från VM-kvalet från Asien. Däremot så tror vi att det finns en hel del som kommer att vilja streama dessa matcher ändå. Den stora bristen på andra fotbollsmatcher leder ofta till att många söker sig till fotboll som kanske inte normalt sett är speciellt populär. Nedan kan du läsa om vilka matcher som spelas ikväll, och hur du kan streama de live.

  • Förenade Arabemiraten – Japan: Den 23/3, kl. 16:30

Matchen kommer du att kunna streama helt inne hos bet365. Det enda du behöver är ett spelkonto laddat med pengar inne hos din bookmaker.

  • Qatar – Iran: Den 23/3, kl. 17:00

Matchen kommer du att kunna streama helt inne hos bet365. Det enda du behöver är ett spelkonto laddat med pengar inne hos din bookmaker.

Som du säkert känner till så är bet365 en bookmaker som inte bara erbjuder odds. Det är en även en streamingsida som erbjuder massor av sport och fotboll till de som önskar.

Mer landslagsfotboll!

Denna vecka kommer bjuda på massor av fotboll från landslagen runt om i världen. Många av dessa matcherna tycker vi är alldeles för bra för att missa. Speciellt den matchen som Sveriges landslag kommer att spela mot Vitryssland i helgen.

Även matchen mellan Sverige – Vitryssland kommer du att kunna streama online. För att läsa mer om hur du ska gå till väga då så kan du klicka dig vidare här – streama Sverige & landskamper.

Det tror vi att många svenskar kommer att göra i helgen. Det är en mycket viktig match som kommer att spelas, och vi tror helt klart at det kommer vara många som kollar. Båda via live streams och väl inne på Friends Arena.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se