Sverige - Schweiz i JVM 2019 i ishockey
NYHETER

Är du ute efter att streama Sverige - Schweiz online på nätet? Läs om hur du gör för att se matchen live!

Se Sverige – Schweiz via live stream

För att ge dig själv möjligheten att titta på Sverige – Schweiz via live stream är det bra att ha ett konto på CMore, då de visar alla stora matcher från JVM, däribland sänds Sverige – Schweiz.

Skaffa ditt konto på CMore för att se matchen online! Det går även att titta på SVT Play, men där sänds inte alla matcher från mästerskapet.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa dig ett konto
  • 3. Välj abonnemanget "CMore Mycket Sport" för 199 kronor i månaden (ingen bindningstid)
  • 4. Streama Sverige - Schweiz och alla andra stora matcher från JVM 2019 i ishockey

Titta på Sverige – Schweiz på TV

Många är glada över att Sverige – Schweiz visas på SVT2, en kanal de flesta har tillgång till. En stor del av det svenska folket kommer att sitta klistrade framför Tv:n för att titta på matchen direkt, då den givetvis direktsänds.

Sändningen till matchen börjar 21:45, och sedan drar själva ishockeyn igång 22:00.

Är det så att du inte har SVT2, men ändå vill titta på matchen på TV? Oroa dig inte, det kan du göra! Med ett CMore-konto kan du med hjälp av Chromecast eller HDMI-kabel koppla sändningen från dator eller annan plattform till din TV, och på så sätt se Sverige – Schweiz på TV!

Det går att se matchen från vilken plattform som helst – kolla Sverige – Schweiz från mobil/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/Ipad. Sedan är det som sagt bara att koppla sändningen till din TV.

Inför matchen

Sverige lyckades kvalificera sig från gruppspelet som gruppetta efter att ha besegrat samtliga gruppmotståndare – Kazakstan, USA, Slovakien och Finland. Nu är man framme i kvartsfinal, där alltså Schweiz står på andra sidan.

Schweiz vann endast en gruppspelsmatch – mot Danmark – men då 4 av 5 lag gick vidare från vardera grupp är man alltså ändå i kvartsfinal nu. Schweiz kom fyra i Grupp A och får därför en ofördelaktig lottning i kvartsfinalen, då man möter vinnaren av Grupp B, Sverige.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se