NYHETER

Kolla in den mest troliga startelvan som Sverige kommer att ställa upp mot Frankrike med!

Ikväll kommer Sverige att ställa upp med sina elva spelare mot Frankrike. Matchen har sedan länge varit hypad, och ikväll är det dags.

Den 9 juni, kl. 20:45 kommer domaren att blåsa av för avspark. Det gäller då för Sverige att hålla sig till den plan som de har. Att få med sig minst en poäng från matchen kan ses som en lyckad match mot topprankade Frankrike.

Vilka spelare kommer vi då att hitta i Sveriges startelva mot Frankrike? Här delar vi med oss av uppgifter som kommit in till fotbollskanalen.se.

ola toivonen

Spelare som startar i Sverige

Som vi nämnde så är inte startelvan mot Frankrike helt fastställd ännu. Däremot har vi fått ganska säkra uppgifter om vilka spelare som kommer befinna sig på planen vid avspark.

Nedan följer den trupp med 11 spelare som finns med i startelvan i kvällens match.

Målvakt:

Robin Olsen

Backar:

Mikael Lustig
Victor Nilsson Lindelöf
Andreas Granqvist
Ludwig Augustinsson

Mittfältare:

Jimmy Durmaz
Albin Ekdal
Jakob Johansson
Emil Forsberg

Anfallare:

Ola Toivonien
Marcus Berg

Det är inga större överraskningar i den svenska landslagstruppen ikväll. Startelvan kunde nog en del kunna lista ut redan förra veckan. Det som kanske många blir förvånade över är att John Guidetti inte får förtroende från start. Däremot är han självklart med för att kunna göra ett inhopp.

Även Martin Olsson kommer att få börja matchen från sidan. Han drog en tid med en skada, men ska nu vara spelklar. Däremot väljer Janne Andersson att börja med Ludwig Augustinsson som har fler matcher på kontot den senaste tiden.

Senaste matchen mot Frankrike blev mer jämn än vad många i Sverige hade tänkt sig. Trots att Sverige spelade på bortaplan i Paris så slutade matchen BARA 2-1. Det ger goda vibbar för att Sverige åtminstone ska spela oavgjort, eller kanske till och med vinna mot Frankrike på Friends Arena i Stockholm.

sverige spelare mot frankrike

Sändningar för Sveriges landskamp

För att kunna sända matchen mot Frankrike så behöver du vara förbered. Det gäller att du ser till att ha rätt TV-kanal, eller hitta till en streamsida med matchen.

Vi har här samlat den information som du behöver för att kunna titta på Sverige – Frankrike stream & TV i VM-kval.

Där kan du ta dig vidare, eller läsa mer om hur du kan sända matchen live ikväll.

Förutom hur du kan se Sverige spela mot Frankrike, så kan du även läsa mer om själva matchen. Vi på Sportal har nämligen sett till att skapa ett speltips för dig. I vårt Sverige – Frankrike speltips & odds kan du läsa om hur vi tippar matchen.

I vårt speltips så kommer du även kunna läsa om erbjudanden som du kan använda i samband med att du spelar på en svensk vinst i fotbollsmatchen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se