NYHETER

Janne Andersson har presenterat sin trupp till matcherna mot Färöarna och Norge. Se hela truppen här!

Janne Andersson presenterade idag sin den uttagna landslagstruppen till EM-kvalet mot Färöarna och Norge. Här finner du alla namn.

Sveriges förbundskapten Janne Anderssn har tagit ut landslagstruppen till EM-kvalmatcherna mot Färöarna och Norge den 5:e respektive 9:e september.

Inför uttagningen av truppen har det varit mycket snack om huruvida Janne Andersson skulle ta ut någon Marcus Danielson eller Muamer Tankovic, som gjort succé för Djurgården respektive Hammarby under säsongen. 

När Andersson under onsdagseftermiddagen presenterade sin trupp står det klart att en av dessa allsvenska klasspelare tagits ut. Muamer Tankovic finns med i landslagstruppen, men inte Marcus Danielson.

– Muamers mognadsprocess sedan han kom till Hammarby har varit fantastisk, säger Janne Andersson. Han visade en attityd när han var med under januariturnén i år och han förtjänar att bli uttagen nu.

Annat värt att anmärka på är att 24 spelare är uttagna, en mer än den normala truppstorleken på 23. Men det här är inte första gången Andersson gör på det här sättet.

John Guidetti behåller sin plats trots utebliven speltid i Alavés, och Niklas Hult blir förstavalet på vänsterbacken i Ludwig Augustinsson och Martin Olssons frånvaro.

Viktor Claesson saknas även han på grund av skada, och det återstår att se om Tankovic är tänkt att spela som vänstermittfältare eller som en av två anfallare i Sveriges 4-4-2.

Här kan du läsa om hur du gör för att streama Färöarna - Sverige live.

Här finner ni alla namn:

Målvakter:

Robin Olsen, Roma

Karl-Johan Johnsson, FC Köpenhamn

Kristoffer Nordfeldt, Swansea

 

Försvarare:

Niklas Hult, Aten

Andreas Granqvist, Helsingborg

Pontus Jansson, Brentford

Filip Helander, Glasgow Rangers

Emil Krafth, Newcastle

Victor Nilsson-Lindelöf, Manchester United

Mikael Lustig, Gent

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn

 

Mittfältare:

Gustav Svensson, Seattle

Jakob Johansson, Rennes

Emil Forsberg, Leipzig

Jimmy Durmaz, Galatasaray

Albin Ekdal, Sampdoria

Muamer Tankovic, Hammarby

Kristoffer Olsson, Krasnodar

Sebastian Larsson, AIK

 

Anfallare:

Alexander Isak, Real Sociedad

Robin Quaison, Mainz

Sebastian Andersson, Union Berlin

Marcus Berg, Krasnodar

John Guidetti, Deportivo Alavés

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se