NYHETER

Vi ser till att du hittar till bäst live streams inför matchen mellan Sverige - Vitryssland den 25/3. 

Behöver du hjälp med att ta fram direktsändningar inför Sverige – Vitryssland den 25/3? Då kommer vi att snabbt kunna hjälpa dig till att hitta helt rätt live steams. Vi har nämligen de tips som krävs för att du ska kunna titta på matchen helt utan problem.

Alla som vill se Sveriges landslag spela under deras VM-kval kommer att ha flera alternativ. Du kan välja att se matchen direkt på TV. Då gäller det att du redan har rätt kanalutbud där matchen sedan kommer att visas.

Det finns naturligtvis möjligheter för dig att streama Vitryssland - Sverige ishockey online. Det finns en lång rad olika stream sidor på nätet som kan erbjuda dig att live sända matchen från den enhet som du själv anser är bekvämast.

Så kan du se Sveriges landslag i VM-kvalet 2017

Matchen som kommer att spelas mot Vitryssland den 25/3 kommer vi att ha full koll på. Det är Kanal 5 i Sverige som kommer att visa matchen på TV. Denna kanal finns bland många svenska hem, vilket även ger många människor tillgång till att se VM-kvalet utan problem.

  • Matchen kommer att visas hos Kanal 5 – Den 25/3-2017, kl. 18:00

Skulle du inte ha Kanal 5 i ditt TV-utbud, eller om du hellre önskar att se matchen via din dator surfplatta eller mobil? Då rekommenderar vi dig istället att streama fotboll online. Detta kan du göra inne hos Kanal 5s egen hemsida. Där sänder de matchen till alla de svenskar som väljer att betala för ett premiumkonto.

Går det att streama matchen ?

Nja, det finns inga lagliga knep för dig att streama Sverige – Vitryssland . Det är Kanal 5, och där med Viasat som har köpt upp rättigheterna att sända matchen i Sverige. Så om inte Viasat låter dig att se matchen , så kommer det desvärre inte att fungera.

Se fler matcher från VM-kvalet för Sveriges del. Här kan du läsa om hur du kan se Sverige - Frankrike stream.

Så förbereder du dig inför matchen!

Det finns inga enkla matcher i ett VM-kval. Det vet det svenska landslaget. Trots att Sverige hålls som favoriter för att vinna över Vitryssland, så finns det nerver.

Som fanatiker till Sveriges landslag så kan du förbereda dig. Våra rekommendationer är att dra på sig din svenska landslagströja (om du har en). Fixa mat, eller snacks. Se till att du ha någon dryck som du tycker om.

Se även till att du stänger av din mobiltelefon så ingen kan störa dig. Detta gäller självklart inte de som nu vill streama Sverige – Vitryssland via sin mobil!

Sedan är det bara att vänta på att avsparken ska slås, och matchen är igång!

Enligt oss är det bästa sättet att följa en matchen från VM-kvalet från din TV-soffa!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se