Sverige möter Finland i januariturnén.
NYHETER

Läs allt inför januariturnéns första landskamp, då Sverige ställs mot Finland.

Streama Sverige – Finland

Om du är ute efter att streama Sverige – Finland ska du veta att du inte behöver leta länge. Matchen visas på CMore, där du kan se alla svenska matcher från januariturnén (denna och Sverige – Island på fredag 11 februari).

Det går att titta på Sverige – Finland direkt på nätet, om du skaffar ett konto på CMore. Då kan du se din live stream av matchen och på så sätt kolla när Sveriges framtida A-landslagsspelare visar upp sig.

Du kan titta på matchen från valfri plattform – streama Sverige - Finland från mobil, dator, surfplatta eller TV.

  • Match: Sverige - Finland, träningslandskamp i januariturnén
  • Datum & tid: Tisdag 8 januari, 17:45
  • Arena: Jassim Bin Hamad-stadion, Doha (Qatar)
  • Stream: CMore

Titta på Sverige – Finland på TV

Kanske föredrar du att istället titta på Sverige – Finland på TV? Den kanal som sänder matchen är TV12, där studio visas från 17:30 och sedan avspark 17:45.

Saknar du TV12 kan du som sagt skaffa ett konto på CMore för en månad (199 kr) och se matchen. Med ett sådant konto kan du även titta på Allsvenskan när den väl börjar.

Första matchen i januariturnén

Den årliga januariturnén rullar vidare. Janne Andersson har tagit ut en trupp bestående av endast spelare hemmahörande i de nordiska länderna, med fokus på unga spelare som har möjligheter att slå sig in i det riktiga A-landslaget i framtiden. Turnén brukar hållas i Förenade Arabemiraten men på grund av att vi får se Asiatiska Mästerskapen 2019 spelas i landet har Sverige fått förlägga sin turné på annan plats denna vinter.

Det svenska fotbollsförbundet valde att istället hålla turnén i Qatar, ett land med bra faciliteter och ett land man dessutom vill hinna lära känna inför det att VM 2022, då Sverige hoppas vara med, spelas här. Valet av land har dock ifrågasatts från många. Arbetsförhållandena för alla de byggarbetare som ska bygga klart alla arenor inför VM har varit katastrofala, och dödssiffrorna landar redan på flera tusen människoliv.

En som inte ville åka med till Qatar är den finländske landslagsmannen Riku Riski. Sverige ska möta Finland, som alltså också har turné i Qatar, under tisdagskvällen men finländarna kommer alltså till matchen utan anfallaren Riski. Riski har sagt att orsakerna till att han nobbade turnén var etiska, och att han ville hålla fast vid sina värderingar.

Den svenska truppen är inte heller utan bortfall. Alexander Isak tvingades hoppa av då Dortmund stoppade honom i sista stund medan Johan Larsson, Kristoffer Olsson och Kerim Mrabti har hoppat av på grund av genomförda eller kommande klubbyten.

Sveriges startelva till kvällens match innehåller bland annat Östersunds högermittfältare Hosam Aiesh, Bröndbys bolltrollare Simon Tibbling och AIK-kometen Robin Jansson. En annan AIK-profil som kommer att starta, och som dessutom tilldelats kaptensbindeln, är Alexander Milosevic. Janne Andersson hyllade Milosevic stort inför matchen, och sa att han gjort ett fantastiskt intryck och visat stora ledaregenskaper.

Bekräftad startelva, Sverige

Jacob Rinne

Joel Andersson – Alexander Milosevic – Robin Jansson – Jonathan Augustinsson

Hosam Aiesh – Simon Tibbling – Alexander Fransson – Daleho Irandust

Alexander Jeremejeff – Kalle Holmberg.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se