USA - Holland live stream
NYHETER

På söndag klockan 17:00 börjar finalen i dam-VM! Läs hur ni gör för att streama USA - Holland online.

Streama USA – Holland (final dam-VM)

Många önskar att titta på VM-finalen online, och till er stora glädje går det faktiskt att kolla på matchen gratis på nätet. CMore är den tjänst som har rättigheter att sända och visa matchen, och så länge du har konto på CMore kan du således se matchen online.

Det som är extra bra är att det går att streama USA – Holland gratis. Skaffar du ett konto på CMore kan du ta del av deras erbjudande om gratis live streaming i 2 veckor, och således se USA – Holland utan kostnad.

Du kan se din USA – Holland live stream direktsänt från valfri plattform. Den går att titta på från mobil, surfplatta eller dator, så det är bara att välja fritt. Det går även att koppla livesändningen till TV.

Naturligtvis kan du på CMore även streama Sverige - England (damer) i bronsmatchen. Det går nämligen att se alla matcher från dam-VM via tjänsten.

  • 1. Gå in på C More
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Välj erbjudandet som ger dig gratis streaming i 2 veckor (att föredra)
  • 4. Titta på USA - Holland, final i dam-VM (avspark 17:00 söndag 7/7)

Här kan ni se höjdpunkter från USA:s semifinalseger mot England häromdagen.

Titta på USA – Holland på TV

Vilken kanal visar finalen i dam-VM? Det är många som ställer sig frågan var man kan titta på USA – Holland på TV, och vi kan meddela er att matchen sänds i TV4.

Redan klockan 16:00 börjar studiosändningen, då den duktige skånske journalisten Olof Lundh får äran att dela studio med Anna Brolin och Malin Swedberg. I 50 minuter sitter detta gäng av experter och delar med sig av sina åsikter om världsmästerskapet i allmänhet och finalen i synnerhet. Vi kan nog även vänta oss en del ältande av bronsmatchen dagen innan, särskilt om Sverige gjort bra resultat där.

16:50 förflyttas vi som tittar till Stade de Lyon för att se VM-finalen och titta på USA – Holland. Sedan pågår matchen – halvtidspaus inkluderat – fram till strax innan 19:00. Då är det dags för ytterligare en halvtimmes studio innan sändningen avslutas.

Om du vill se USA – Holland på TV men saknar TV4, kan du koppla din live stream från valfri enhet till TV. Detta med hjälp av till exempel HDMI-kabel.

Inför VM-finalen

Holland är regerande Europamästare och skulle såklart gärna vinna även VM och därmed visa att man är bäst även i resten av världen. I semifinalen mot Sverige saknades storstjärnan Shanice van de Sanden i startelvan, men byttes in och spelade 50 minuter. Nu kan vi förvänta oss att hon spelar från start.

USA är allmänt känt som världens bästa fotbollslandslag på damsidan, och hålls som favoriter att vinna. Man har en svensk förbundskapten i Tony Gustavsson, som tidigare bland annat varit huvudtränare för herrar hos Degerfors och Hammarby. Han tränade Hammarby 2009, det året då de grönvita föll ur Allsvenskan, men ska i ärlighetens namn inte ha alltför mycket skyll för det.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se