NYHETER

Se vart du kan titta på VM-kvalsmatchen mellan Turkiet - Kroatien. Vi hjälper dig med sändningen!

Under den 5 september så kommer det att spelas ytterligare matcher i VM-kvalet. En av alla de matcher som du kan streama är Turkiet mot Kroatien. En match som verkligen kan röra till det i grupp I i VM-kvalet.

Här kommer vi hjälpa dig med att se matchen mellan Turkiet – Kroatien med live stream eller direkt på TV. Du kan själv välj vilket sätt som du föredrar för att kunna se fotboll live från VM-kvalet.

Matchen mellan Turkiet och Kraotien håller vi som en av de bästa matcherna under den 5/9. Vi tycker att det är en match som på förhand kommer bjuda på bra spel, och många intressanta spelare på planen.

vm kval turkey croatia

  • Avspark: Den 5 september, kl. 20:45
  • Arena: New Eskisehir Stadium
  • Streama hos: Dplay
  • Sänds på TV: Kanal 9

Se Turkiet – Kroatien live stream

Det är inte speciellt svårt att ta del av sändningar från matchen mellan Turkiet – Kroatien i VM-kvalet. Faktum är att det kommer finnas både streamsidor och TV-kanaler i Sverige som kommer att sända matchen.

För att kunna starta din Turkiet – Kroatien stream online så behöver du vara medlem hos Dplay. Där har du tidigare kunnat streama Sveriges landskamper i VM-kvalet. Dplay har nämligen köpt upp rättigheter som krävs för att erbjuda sina medlemmar streams från VM-kvalet till Ryssland 2018.

Att streama Turkiet – Kroatien live på din dator är enkelt. Det krävs inte speciellt mycket kraft eller energi för dig att starta ditt konto.

Notera gärna att Dplay inte erbjuder streams från VM-kvalet. För att kunna streama Turkiet – Kroatien så krävs det att du har ett premiumkonto. Detta konto kommer endast kosta dig 79 kr i månaden. Med detta konto kommer du sedan kunna streama massor av fotboll från VM-kvalet, och vid andra landskamper.

Det kommer självklart även att se matchen mellan Turkiet – Kroatien live på TV. För att se matchen på TV så gäller det att du har ett kanalpaket där Kanal 9 ingår. Matchen kommer nämligen att sändas på Kanal 9 den 5/9, kl. 20:45.

Se till att du har möjligheten att streama matchen direkt. Det kan alltid vara smart att vara ute i god tid om du vill streama fotboll & live online!

Det finns även goda chanser för dig som vill kunna streama turkiska ligan - Super lig . Bland våra streamtjänster så ingår nämligen matcher från den turkiska ligan.  

turkiska fotbolls fans

Förutsättning innan matchen

Om vi gör ett dyk i tabellen för VM-kvalsgruppen I, så hittar vi i skrivande stund Kroatien på en första plats. Lite överraskande är att Turkiet just nu placerar sig fyra i gruppens tabell. Det innebär att man från Tukiets sida har både Ukraina och Island framför sig.

Dock har de goda chanser att ta sig vidare från VM.-kvalsgruppen. Däremot så krävs en seger mot Kroatien. Annars finns risken att avståndet till ett play-off spel blir allt för stort.

Dessutom så är Kraotien mer eller mindre piskade att vinna eller spela oavgjort om de vill behålla sin första plats.

Mycket finns på spel i matchen, och vi kommer naturligtvis att följa dramatiken melllan Turkiet – Kroatien via live stream på nätet. Hoppas du gör som vi!

Sveriges landslag har nu spelat klart sina matcher från detta landslagsuppehåll. Du kan se höjdpunkter mellan Sverige – Vitryssland här. Det var den senaste matchen som Sverige vann i sin VM-kvalsgrupp.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se