NYHETER

Missa inte hur du kan sända semifinalen i VM för damer. Nu ställs Sverige emot Nederländerna om en plats till finalen. 

Titta på Sverige – Holland stream gratis

Det bästa med att streama Sverige – Holland den 3 juli är att matchen är möjligt att se gratis online. Den sida på nätet som erbjuder dig att se Sverige – Holland stream är nämligen Cmore. Denna streamingsida har erbjudanden som låter dig streama matchern från dam-VM 2019 gratis.

För att kunna ta del av detta erbjudande så behöver du vara ny medlem. Då får du nämligen testa på att streama sport gratis i två veckor. Där ingår självklart den live stream som låter dig att se Sverige – Holland direktsänt online.

Som medlem inne hos Cmore så kommer du få mycket frihet. Det är fullt möjligt att titta på Sverige – Holland stream i din mobil, surfplatta, dator eller på din TV. Med andra ord så kommer ett konto hos Cmore att ge dig stor frihet för att streama fotboll från dam-VM. Det är inte bara VM för damer eller Sverige – Holland stream som du kan se hos Cmore. Det går även att se fotboll från Allsvenskan och Superettan bland annat.

Vi kan helt klart rekommenderar dig att börja streama fotboll med Cmore. Det är en tjänst på nätet som låter dig att se matcher i HD och med svenska kommentatorer. Dessutom kan du alltid förvänta dig en bra rapportering för dina matcher. Både inför, och efter matcherna spelas.

Här nedanför ger vi dig de fyra steg som krävs att du går igenom innan du kan live streama Sverige – Holland i semifinalen i fotbolls-VM för damer.

  • Ta dig vidare till Cmore
  • Skapa nytt konto
  • Ta del av gratis streaming (erbjudande)
  • Se Sverige – Holland gratis online

Sverige spelade senast mot Nederländerna i EM 2017. En match som tyvärr Sverige förlorade med 2-0. Här hittar du höjdpunkter från den matchen!

Kanal som sänder matchen på TV

Det är självklart inte bara via live streaming som du kommer kunna se matcher från damernas VM 2019. Det går även fint att titta på Sverige – Holland på TV. Den TV-kanal som under hela VM har sänt alla Sveriges matcher är TV4. Även när Sverige nu ställs inför en semifinal så är det allt jämnt TV4 som kommer att visa matchen.

TV4 och Cmore är sammankopplade. Vilket innebär att du kommer kunna se samma sändning oavsett om du tar hjälp av Cmore eller TV4.

Matchen kommer att starta 21:00. Däremot kommer du redan från kl. 20:00 få fram sändningen hos TV4. Där kommer man ladda upp med ett försnack. Där kommer man diskutera Sveriges startelva, samt förutsättningar för att svenska damlandslagets att nå en VM-final.

  • Kanal: TV4
  • Sändningstart: 20:00

sverige nederländerna vm

Om semifinalen

Sverige skrällade ganska ordentligt när man senast slog ut favorittippade Tyskland från VM. Nederländerna gjorde även de en stark insats i sin kvartsfinal när man vann mot Italien med 2-0.

Holland ska vara ett enklare motstånd än vad Tyskland var för det svenska damlandslaget. Däremot finns det aboslut inga garantier att Sverige vinner. Det som krävs är en lika bra insats som man gjorde mot de tyska damerna.

I den andra semifinalen så spelar England – USA. Det är två av alla dessa fyra lag som kommer att stå i final i VM. Vi håller självklart våra tummar för att det är Sverige ska vara ett av dessa lagen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se