Streama Sverige - England live
NYHETER

Se hur du gör för att kolla på matchen om tredje i dam-VM. Sverige ställs mot England i en kamp om bronsmedaljen.

 • Match: Sverige - England, bronsmatch i dam-VM
 • Avspark: 7 juli klockan 17:00
 • Arena: Allianz Riviera, Nice
 • Speltips: Sverige vinner brons (3.25)

Se Sverige – England live stream gratis

Vi har en väldigt bra nyhet för dig som vill streama Sverige – England den 6 juli på internet. Det går nämligen att se matchen gratis online.

Det är CMore som sitter på rättigheterna att visa Sverige – England, och eftersom denna tjänst erbjuder gratis live streaming de 2 första veckorna för nya kunder, kan du skapa ett konto och se Sverige – England gratis.

Det går alltså att se Sverige – England matchen direkt online, utan att betala ett öre. Kom bara ihåg att avsluta ditt konto innan provtiden gått ut, så att inte abonnemanget hinner förlängas och du tvingas att betala för tjänsten.

Möjligheterna när du ska titta på fotboll på CMore är oändliga. Det går att se din Sverige – England live stream från mobil/smartphone, dator/laptop eller Ipad/surfplatta. Du kan alltså se matchen från valfri enhet, med väldigt bra upplösning och ljudkvalitet. Det går att se alla matcher från dam-VM på CMore.

Sammanfattningsvis kan vi säga att vi varmt rekommenderar er att titta på fotboll, i det här fallet att se Sverige – England stream, på CMore. Svenska, duktiga kommentatorer och du får dessutom ta del av försnack, halvtidssnack, och eftersnack. På CMore kan du även bland annat titta på Allsvenskan.

Det är som sagt väldigt enkelt att se bronsmatchen gratis på nätet. Följ våra steg nedan för att se hur du gör!

 • 1. Gå till C More
 • 2. Skapa ett konto
 • 3. Välj erbjudandet som ger dig gratis streaming i 2 veckor
 • 4. Titta på Sverige - England, bronsmatch i dam-VM (avspark 17:00 lördag 6/7)

Ovan har vi bifogat höjdpunkter från när Sverige besegrade England med 4-1 i genrepet inför EM 2013.Vi hoppas på ett liknande resultat på lördag!

Titta på Sverige – England på TV

Naturligtvis går det också att titta på Sverige – England på TV. CMore/TV4 har rättigheterna även att sända matcherna från dam-VM på TV.

I vanlig ordning är det TV4 som sänder när Sverige spelar. Matchen har avspark 17:00, men ännu är det inte bestämt riktigt när sändningen drar igång. Vi kan hur som helst räkna med ett tiotal minuters försnack, och så även eftersnack när matchen är slut såklart.

Experter i studion väntas bli Olof Lundh och Anna Brolin samt någon mer, och för att kommentera själva matchen kan vi räkna med Lasse Granqvist och Hanna Marklund, i vanlig ordning.

 • Kanal: TV4
 • Sändningsstart: 16:50 (preliminärt)
 • Avspark: 17:00

Inför bronsmatchen

Efter Sveriges fantastiska prestationer mot Kanada och Tyskland i åttondels- respektive kvartsfinalen, var det många som började drömma om guld i Frankrike.

I semifinalen mot Holland tog det dock stopp. Det var en jämn match som bjöd på ramträffar från båda håll, men efter 90 minuter var det alltjämt mållöst. I första förlängningskvarten kunde dock Holland sätta dit ett mål, vilket dessvärre kom att bli matchens enda.

De svenska damerna är givetvis förkrossade över förlusten, men att spela bronsmatch i VM är knappast fy skam. Vi får göra vad vi kan för att komma över förlusten fort och ta nya tag, för visst ska vi ha med oss medalj hem från Frankrike!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se