Man United - Reading
NYHETER

Här visar vi hur du kan streama matchen Manchester United - Reading direkt från FA-cupen. Allt från hur du går tillväga för att hitta live stream till mötet, för att på så sätt kunna se matchen online på internet.

Att titta på Manchester United - Reading live på nätet kan vara enkelt om du vet hur man gör och vart du ska leta. Läs vår artikel om att se matchen online och finn hur du ska göra för att se Premier League-stjärnorna ta sig an lag från de lägre divisionerna.

Om du vill streama matchen online ska du gå in på Bet365, skaffa ett konto och göra en insättning. På detta sätt kan du streama matchen Manchester United - Reading live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Manchester United - Reading, tredje omgången i FA-cupen
  • Datum & tid: Lördag 5 januari, 13:30
  • Arena: Old Trafford, Manchester
  • Stream: Bet365

Se Manchester United - Reading via live stream

Om du vill se matchen mellan Manchester United - Reading via live stream behöver du ett konto på Bet365. Gå in på Bet365, skapa ett konto och gör en insättning. Här kan du se live streams av fotboll från alla världens hörn och mycket därtill om du så vill.

Gå in och se matchen online idag och se mötet mellan Manchester United - Reading under eftermiddagen!

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Arsenal - Tottenham live!

Streama Premier League

Titta på Manchester United - Reading på TV

Matchen Manchester United - Reading kan även ses på TV. Den kanal som sänder matchen på TV är Kanal 9, som visar matchen direktsänt. 

Gå in på Kanal 9 om du vill kolla matchen direkt från din TV.

Om du inte har kanalen som sänder matchen och vill se matchen på din TV-skärm ska du se hitåt. Vi visar dig hur du ska gå tillväga. Om du skapar ett konto på Bet365 och startar matchen från din dator kan du koppla sändningen från datorn till din TV med hjälp av en HDMI-kabel. Väldigt smidigt och enkelt!

Läs om speltips till matchen och mycket mer via länken Speltips & odds: Manchester United - Reading 5/1.

Inför matchen

Hemmalaget Manchester United har en fin vinstsvit de senaste tre matcherna i Premier League och kommer till denna matchen med gott självförtroende. Under nya norska tränaren Solskjaer har laget gått som tåget och gjort många mål under matcherna som har spelats.

I denna match ska Uniteds trupp luftas och fler spelare få chansen att visa upp sig för tränaren. Detta kan vara Readings chans att få med sig något alls från matchen då yngre och spelare med lite speltid kommer att få spela för United.

FA-cupen är en av de cuper som spelas i England och kan generera en plats i Europa League för det vinnande laget. Detta tillsammans med att få visa upp sig för större lag är en morot för mindre lag att utnyttja den uppmärksamhet som de kan få om till exempel Reading slår stora United idag.  

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se