NYHETER

Här hjälper vi dig att kunna streama fotboll från EFL Cup & matchen mellan Leicester - Leeds United.

När det kommer till att streama fotboll från England så är det något som många förknippar med dyra kanalpaket eller kostnadsamma abonnemang.

Så är inte fallet om du är intresserad av att streama Leicester – Leeds från EFL Cup (engelska ligacupen).

Ute på nätet finns det nämligen de sidor som väljer att sända live från dessa matcher . Detta i utbyte mot att du visar dig vara en aktiv spelare på sajten. Mer om allt detta kommer vi att ha med lite längre ner i artikeln om Leicester – Leeds stream.

engelska ligacupen 2017

  • Avspark: Den 24/10, kl. 20:45
  • Arena: King Power Stadium
  • Visas hos: bet365

Så ser du matchen online

För att snabbt få tillgång till live streams från EFL Cup ikväll så kan du använda dig av en både välkänd och populärt sajt på nätet.

Denna sajt är bet365, och är främst förknippad med odds och betting. Efter att de haft stora framgångar på den marknaden så har de valt att ge sina spelare en mer komplett sajt. Därför har de på sistone valt att lägga till flera live streams online.

Där kan du själv hitta en Leicester – Leeds stream som du kan kolla på. Det är långt ifrån den enda matchen som du kommer att kunna nå inne hos bet365. Under ett helt år så väljer bet365 att visa massor av intressant sport. Där bland annat fotboll från EFL Cup, eller engelska ligacupen som den heter på svenska.

Alla medlemmar inne hos bet kan ta hjälp av dessa live streams. Detta förutsatt att du visar dig vara en aktiv spelare hos bet365. Det gör du genom att spela på odds under de senaste 24 timmarna innnan din match startar.

Se till att du fyller upp allt som krävs innan 20:45 ikväll. Då startar nämligen din stream mellan Leicester – Leeds United.

Här kommer vi med de punkter som du bör gått genom innan dess.

  • Skapa konto hos bet365
  • Sätt in minst 50 kr, eller spela på odds
  • Gå till alla EFL live streams
  • Streama Leicester - Leeds

leicester city i efl cup

Matcher som spelas samtidigt

Det är inte bara denna match som kommer att finnas hos bet365 att streama. Från EFL cup så kommer andra matcher att spelas med välkända lag i Premier League. Inte minst så spelar både Arsenal och Manchester United matcher.

Du kan snabbt hitta hjälp för att streama dessa två match. Klicka dig bara vidare på den match som du är mest intresserad av under kvällen. Sedan kommer vi att hjälpa dig med hur du kan live streama den match du vill se från Engelska cupen.

Vi tycker helt klart att kvällens matcher är för bra för att missa. Speceillt när det finns möjligheter för dig att streama fotboll .

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se