Hapoel Beer Sheva
NYHETER

Hitta din live stream till Hapoel Be'er Sheva - IFK Norrköping torsdag 15 augusti.

Streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping

Streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping gratis

Det går att se Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping via gratis live stream, men bara på ett villkor. Bet365 erbjuder gratis live stream av matchen, men för att kunna ta del av den krävs det att du befinner dig utanför Sverige (och utanför Israel också, för den delen).

Du kan alltså titta på matchen gratis om du befinner dig utanför Sveriges gränser. Förutom att du måste befinna dig utomlands behöver du dock även göra en insättning på ditt konto på minst 50 kronor, men dessa pengar kan du ta ut igen så fort matchen är över om du önskar!

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kr)
  • 3. Titta på Hapoel Beer Sheva - IFK Norrköping live stream (endast tillgängligt utanför Sverige)

Flera svenska lag kvalar till Europa League under torsdagen. Här kan du hitta hur du gör för att streama AIK - Sheriff. Kolla även upp hur du gör för att kolla på Zrinjski Mostar - Malmö FF live stream. I följande länk finner du hur du generellt gör för att titta på Europa League online.

Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream

Ifall du tänker streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping på internet behöver du ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa matchen live.

För att ta del av Viaplays livesändningar måste du navigera dig till viaplay.se, skaffa ett konto och sedan välja sportpaketet. Det kostar 399 kronor per månad vilket kan tyckas dyrt, men det går att dela på kontot med en vän (man kan ha igång två live streams samtidigt) och därigenom bara betala halva kostnaden. Dessutom kan du se fotboll från PL och CL, vilket är hett eftertraktat.

När du titta på fotboll på Viaplay kan du se din match i hög bildkvalitet och i regel med duktiga och kunniga kommentatorer. Skaffa ett konto och se matchen direktsänt.

Det går att titta på din Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream från vilken enhet du vill. Titta på matchen från mobil/smartphone, surfplatta/Ipad eller dator/laptop.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Hapoel Beer Sheva - IFK Norrköping via live stream (avspark 19:30 torsdag 15 augusti)

Titta på Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping på TV

Det är tyvärr ingen svensk TV-kanal som visar Hapoel Beer Sheva – Norrköping, så du kommer inte att hitta matchen på din svenska TV oavsett hur stort utbud du har.

Det går dock att koppla din sändning från Viaplay till TV med hjälp av vissa verktyg. Du kan föra över din Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream från valfri plattform till TV med hjälp av bland annat HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: Ingen svensk TV-kanal sänder matchen
  • Avspark: 19:30

Inför matchen

Första mötet mellan dessa två lag spelades i Sverige förra torsdagen, och slutade 1-1. Då var det nyförvärvet Maic Sema som gav Norrköping ledningen i början av andra halvlek, men bara 4 minuter senare hade Hapoel Beer Sheva kvitterat.

Torsdagens match spelas, givetvis, i Israel och med detta utgångsläge gäller hemmalaget som favoriter att gå vidare. Mötet är dock ännu öppet – Hapoel Beer Sheva har de bästa förutsättningarna sett till resultat i första matchen och hemmaplan, men Norrköping hålls enligt de flesta som det på pappret starkare laget.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se