NYHETER

Se vart du kan sända matchen mellan Frankrike - Holland. En match som är viktig även för svensk del!

I Sveriges VM-kvalgrupp så finns det en match som sticker ut. Det är den stora matchen mellan Frankrike och Holland. En match som har en stor betydelse för svensk del.

Det kommer säkert finnas svenskar som kommer vilja streama Frankrike – Holland, för att följa dramatiken i kvalgruppen live. Här kommer vi att tipsa om live streams som hjälper dig att direkt se matchen online.

Utöver streams till matchen mellan Frankrike – Holland så kommer vi även ge dig lite information om tabelläget och vilka förutsättningar som finns.

se frankrikes match mot holland på stade de france

  • Avspark: Den 31 augusti, kl. 20:45
  • Arena: Staden de France
  • Visas hos: Eurosport & Dplay

Frankrike – Holland live stream & på TV

Många svenskar trivs nu mycket bra med det tabelläge som just nu råder i grupp A. Sverige toppar nu överraskade tabellen före både Frankrike och Holland.

Frankrike och Holland krigar nu bakom Sverige för att komma ikapp vårt landslag. Därför kommer resultatet i denna match vara viktigt för Sverige. Därför är det inte speciellt konstigt att det finns intresse att streama Frankrike – Holland online.

Vi kan då glädja dig med att det finns goda chanser för dig att se matchen direkt via både live stream och på din TV.

Den TV-kanal som kommer att sända Frankrike – Holland i VM-kvalet är Eurosport. Det är en välkänd TV-kanal för de som är sportintresserade i Sverige.

I och med att matchen kommer att sändas hos Eurosport 1, då är det inne hos Dplay eller Europsport.se som du kommer att kunna se matchen. Detta via streams som du enkelt kan starta på din dator, tv eller mobil.

Dplay och Eurosport är de främsta streamsidor, eller TV-kanaler som kommer att sända matcher från VM-kvalet.

Till exempel så kommer det att fungera fint att streama Bulgarien – Sverige & se på TV hos dessa aktörer. Sveriges match mot Bulgarien kommer att spelas samtidigt som Frankrike – Holland. Kanske är det läge att streama båda fotbollsmatcherna för att få bästa möjliga koll på grupp A.

tabell grupp a vm kval 2018

Förutsättningar & eventuella resultat

Som vi tidigare har nämnt i vår artikel så kommer resultatet mellan Frankrike och Holland spela stor roll för Sverige.

Tabellen som finns i gruppen just nu kan du se ovanför. Det som vi i Sverige kanske allra mest hoppas på är ett oavgjort resultat. En delad poäng innebär att det inte delas ut tre poäng till lagen, utan istället bara två.

Det näst bästa för svensk del skulle vi påstå att en vinst för Holland är. Då hamnar Frankrike och Holland på samma poäng, samtidigt som Sverige har tre poäng till godo om de lyckas vinna sin match mot Bulgarien.

Här nedanför kommer vi även att uppdatera dig som läsare med odds. De är bra att hålla koll på om du gillar spela på fotboll samtidigt som du streamar, eller ser matchen på TV.

Oddsen som vi har hämtat kommer från Unibet. Denna oddssida har redan valt att leverera bra odds inför matchen mellan Frankrike – Holland. Notera gärna att dessa odds är aktuella, och kan ändras till både din fördel och nackdel inför matchstarten.

  • Frankrike vinner matchen – 1,57
  • Oavgjort – 4,10
  • Holland vinner matchen – 7,00

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se