Streama Chile - Peru
NYHETER

Se hur du gör för att titta på Chile - Peru live på nätet. Copa América, avspark 02:30 natten till torsdag.

Streama Chile – Peru live

För att streama Chile – Peru live på internet behöver du ett konto på Bet365. Gå in på sajten och skapa ett konto, och gör där en insättning på minst 50 kronor.

Du måste hela tiden ha pengar på kontot för att kunna titta på fotboll, men det räcker med 1 krona. Den minsta möjliga insättningen du kan göra ligger dock på 50 kronor. Men så fort matchen är slut kan du ta ut dina pengar, eller så låter du några kronor vara kvar så att du kan se andra matcher i fotboll, bland annat titta på Afrikanska Mästerskapen eller se alla matcher från Copa America!

Matchen visas givetvis direktsänt, och du kan se den från valfri plattform. Det går att titta live från mobil, surfplatta eller dator.

En annan match många kommer att titta på ikväll är Sveriges semifinal i dam-VM, då vi möter Nederländerna. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Sverige - Holland live.

Titta på Chile – Peru på TV

En annan möjlighet för dig som vill se Chile – Peru är att titta på matchen på TV. Den sänds nämligen på TV10, och även du som har ett Viaplay-konto kan titta på matchen.

Det är väl inte den mest bekväma avsparkstiden för personer som bor i Sverige, men många fotbollsfantaster – och inte minst de med bakgrund i Chile eller Peru – kommer att stanna uppe för att titta på matchen direktsänt.

På Viaplay kan man i och för sig titta på matchen i efterhand, men det är aldrig riktigt samma sak att se en match i efterhand som att se den live, även om man lyckas undvika att få reda på resultatet i sammandrabbningen.

Saknar du TV10 eller Viaplay, men vill ändå se matchen på TV? Oroa dig inte. När du drar igång matchen på Bet365 går det att koppla sändningen från Bet365 till TV med hjälp av en HDMI-kabel. Då förflyttas bilden från datorn till TV, och du kan titta på Chile – Peru på TV.

Inför matchen

Chile vann de två senaste Copa América-mästerskapen, och är nu i semifinal och på hyfsad god väg mot finalen igen. De slog ut Colombia i kvartsfinalen efter straffar, och stod för en spelmässigt bra insats. Några mål framåt har det dock inte blivit i någon av Chiles två senaste matcher (mot Colombia och Uruguay).

Peru kommer också från en seger på straffar i kvartsfinalen, mot Uruguay. Laget var dock en aning tursamma med tanke på hur många chanser Uruguay brände. Likt Chile har man inte gjort mål under sina två senaste matcher.

Vi har även skrivit en införrapport till matchen - här finner du vårt Chile - Peru speltips.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se