Chelsea - Arsenal live på nätet
NYHETER

Vi visar hur du kan titta på Europa League-finalen via live stream på nätet.

Streama Chelsea – Arsenal live

Det är enkelt att hitta en Chelsea – Arsenal live stream online, så att du kan titta på matchen direkt via live stream på nätet. Vi ska berätta hur ni gör för att se matchen på internet.

Det ni behöver för att streama Chelsea – Arsenal live är ett konto på Eurosport Player, där matchen sänds direkt. Där kan ni alltså titta på Europa League-finalen direktsänt.

Skapa ett konto och betala för ett månatligt abonnemang, så kan ni se alla matcher från Europa League.

Det går att se er ström från valfri plattform. Du kan kolla EL-finalen från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till eurosportplayer.se
  • 2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  • 3. Streama Chelsea - Arsenal live (avspark 21:00 29/5)

Titta på Chelsea – Arsenal på TV

Vad som är än mer populärt än att streama fotboll från dator eller liknande, är att titta på matchen på TV. Det är det allra bästa när man vill njuta av att se en spännande match från en stor europeisk turnering.

För dig som ska titta på Chelsea – Arsenal på TV är det bra att känna till att kanalen som TV-sänder matchen är Kanal 9, där matchen visas direkt via antenn eller parabol. Dra igång kanalen och titta på matchen.

Saknar du Kanal 9 i ditt utbud men vill ändå se matchen på TV, är det ett bra tips att kolla på matchen via Eurosport Player på till exempel din dator. Därifrån kan du koppla livesändningen till TV med hjälp av exempelvis Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Chelseas tränare Maurizio Sarri har den här säsongen kritiserats ganska rejält, men till slut blev det ändå en tredjeplats i Premier League samt finaler i FA-cupen och Europa League. I FA-cupen förlorade man finalen mot Manchester City, och nu får man en chans att istället vinna Europa League.

För Arsenal är den här matchen ännu viktigare. Laget lyckades inte kvalificera sig för kommande säsongs Champions League via ligaspelet, och har istället chansen här i och med att vinnaren av Europa League får en Champions League-plats.

Matchen spelas i Baku, Azerbajdzjan.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se