NYHETER

Då är det återigen dags för att spela Svenska Cupen, och vi blickar fram emot de matcher som ska spelas. Läs om när, och hur du kan se matcherna under helgen!

Svenska Cupen 2017 har varit en turnering där många stora lag har svikit, samtidigt som andra lag har överraskat. Därför är det nog många i Sverige som är väldigt överraskade över vilka lag som vi nu hittar bland semifinalerna.

Vi har självklart våra aningar om vilket lag som kommer till slut att vinna hela den Svenska Cupen. Vi kommer att uppdatera dig kring våra speltips, så du kan se vilka lag som vi har tippat vidare till den stora finalen.

I prispotten så hägrar inte bara äran att kunna titulera sig som Sveriges bästa lag innan Allsvenskan drar igång. Det finns även en biljett ut till Europa som lagen spelar om.

Matcher & spelprogram

I denna artikel så har vi valt att plocka fram spelschemat för Svenska Cupen 2017 under helgen. Vi kommer även kunna rekommendera dig vidare till streamsidor online, eller TV-kanaler där du kommer att kunna se lagen spela mot varandra live.

Vi försöker helt enkelt att ha en så komplett hjälp för dig som möjligt. Allt detta för att du ska vara maximalt förberedd på de semifinaler som ska spelas i Svenska Cupen 2017.


Avspark: Lördagen den 18/3, kl. 18:30
Arena: Bravida Arena
Visas hos: TV12 & CMore


Avspark: Söndagen den 19/3, kl. 18:30
Arena: Nya Parken
Visas hos: TV12 & CMore


Spela på vinnare redan nu!

Ett ganska smart tips är att tippa en vinnare av hela Svenska Cupen 2017 nu. Genom att inte vänta tills att tippa finalen så kan du redan nu utse en vinnare. Vi vågar lova att oddsen är högre nu, än vad de kommer att vara efter att semifinalerna spelas. .

Inne hos bet365 så kan du just nu hitta riktigt bra odds på att det är en av favoriterna som vinner guldet. Du kan naturligtvis även krydda till din spelkupong med att tippa fram en av “skrällarna” att ta hem Svenska Cupen 2017.

Nedan finner du vilka odds som finns för de lag som finns kvar i turneringen. Se till att du lämnar in ditt tips innan semifinalerna för att få bästa oddsen idag.

En fördel med att spela inne hos bet365 är att de erbjuder mer än bara odds. Alla spelare som är medlemmar inne hos bet365 får även tillgång till massor av live streams. Läs gärna vidare för hur du kan Svenska Cupen live streams. Vi tror säkert du kan hitta bra hjälp där!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se