NYHETER

Dramatiken spänns åt ytterligare inför de kommande matcherna i afrikanska mästerskapen 2017. Vem kommer att klara pressen och ta sig till final?

Resan till en semifinal i de afrikanska mästerskapen har inte blivit en dans på rosor. Vi har sett flera stora lag åkt ur redan efter gruppspel, samtidigt som flera lag har överraskat positivt.

Vi kollar till vilka matcher som kommer att spelas, vart de sänds på TV eller live streams, och under vilka tider som matcherna spelas. Vi tipsar dig snabbt vidare till afrikanska mästerskapen TV.

Se matcher i semifinalerna

De lag som har lyckats ta sig till semifinaler i de afrikanska mästerskapen är både favoriter och överraskningar. Det är t.ex. inte många som hade tippat på att Burkina Faso skulle ta sig vidare från sin grupp, och sedan slå ut Tunisien i kvartsfinal.

Mer väntade landslag som lyckats ta sig vidare till semifinalerna är Egypten och Ghana. Enligt odds så är det dessa två lag som har störst chans att stå i en stundande final.

Nedan hittar du de matcher som kommer att spelas under den 1/2, och 2/2.

  • Burkina Faso – Egypten

Matchen startar 20:00, den 1 februari 2017. Du kan streama matchen hos bet365!

  • Kamerun - Ghana

Matchen startar 20:00, den 2 februari 2017. Du kan streama matchen hos bet365!

Det råder fortfarande en stor hype kring de afrikanska mästerskapen 2017, som nu bara stiger i intresse världen över. Det råder inget tvivel på att mästerskapet hittills varit en stor succé, och har återigen skänk stor glädje, och sammanhållning i Afrika.

Tippa på vinnare!

Om du letar efter någon form av speltips från oss inför matcherna i semifinalerna. Då har vi tagit fram vinnare från dessa två matcher, för att då tippa landslagen som tar sig till final.

Vi tror dessvärre att Burkina Fasos resa är slut efter matchen mot Egypten. Laget har haft en fin turnering kontra dess förutsättningar. Egypten är ett mycket starkt lag som känns alldeles för säkra för att slarva bort en match i semifinalen.

I den andra matchen så tror vi att Kamerun lyckas besegra Ghana, och därmed bli det andra finallaget i de afrikanska mästerskapen.

  • Vi tippar finallagen: Egypten – Kamerun

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se