NYHETER

Se Östersund - Galatasaray kämpa i kvalet till Europa League. Vi hjälper dig komma igång med en bra live stream till matchen.

Östersund får ett riktigt tufft motstånd över två matcher i Europa League 2017. De ställs mot Galatasaray i den andra kvalomgången och det är lite av ett mardrömsmotstånd. Men Östersund är en van underdog och det kommer bli en väldigt spännande match att följa via live stream.

Matchen mellan Östersund – Galatasaray kommer att visas både på TV och via live stream. Hur du kommer igång med en live stream från Europa League och vilka som levererar den för oss svenskar går vi igenom länger ner i texten.

Östersundsspelare är glad efter en vinst

  • Matchstart: 13 juli 19.00
  • Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund
  • Visas på: Dplay & Eurosport 1

Kolla på Östersunds FK – Galatasaray via live stream

Det viktigaste när man väljer live stream är att man vet om den är laglig eller inte. Det kan liknas en djungel med alla sajter som säger sig erbjuda live stream på fotbollsmatcher. Vi tipsar endast våra läsare om lagliga sätt att följa bland annat Europa League.

De som levererar live stream på matchen mellan Östersund – Galatasaray är ingen mindre än Dplay. Det innebär att matchen även sänds på TV-kanalen Eurosport 1. Det är dessutom relativt billigt att öppna ett konto med sportabonnemang hos Dplay jämfört med deras konkurrenter.

Live streaming är ett väldigt populärt sätt att följa fotboll via idag. I Sverige finns det möjligheter att live streama fotboll . Just den här matchen och möjligheten att se Europa League finns tyvärr inte i Sverige för tillfället. Anledningen till att det kostar pengar är för att Dplay i detta fallet har köpt rättigheterna för att visa turneringen i Sverige.

Det är inte bara Östersund som spelar internationell fotboll denna veckan. Två andra svenska lag spelar även dom Europa och Champions League.

Malmö FF – FK Vardar

Fk Zeljeznicar – AIK

Östersund firar efter ett mål i Allsvenskan

Följ Europa League via live stream

Det är manga svenska lag som spelar Europa League 2017. Därför är det extra intressant att hålla reda på när och var matcherna spelas för att se hur de håller sig på internationell nivå. Kan vara lite skönt med omväxling och en annan typ av fotboll än vad vi är vana att se på i Allsvenskan. 

Vi på sportal håller dig alltid uppdaterad om vilka svenska lag som spelar och guidar dig till en laglig svensk live stream. 

Live streaming på Europa League är ett smidigt sätt att följa fotboll i väldigt hög klass. Man kan se Europa League via live stream enkelt via flera olika enheter. Du kan följa Östersund – Galatasaray via live stream på mobilen, datorn, surfplattan eller strömma direkt upp på din TV.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se