Jiloan Hamad, Incheon United
NYHETER

Jiloan Hamad bryter kontraktet med Incheon United.

Efter en stark säsong år 2018 i Hammarby, erbjöds Jiloan Hamad ett lukrativt tvåårsavtal av den sydkoreanska klubben Incheon United. Hamad hade erbjudanden från lag i Europa – och från lag i Mellanöstern – men var öppen med att han valde Incheon till stor del för den ekonomiska biten.

– Det fanns klubbar i Europa som visade intresse och jag fick flera konkreta bud både från Europa och klubbar i arabländerna. Det var stora klubbar i mindre länder som Rumänien och Bulgarien, och så fanns det intresse från större ligor men från klubbarna som ligger i botten. Men sedan är det detta med ekonomin också och jag måste tänka på ett liv efter fotbollen, sade Hamad vid den tidpunkten.

Hamad skrev på ett tvåårskontrakt, men efter bara ett halvår i klubben bryter han nu kontraktet. På sin Twitter skriver han:

”Jag och klubben Incheon United har ömsesidigt beslutat att gå skilda vägar. Det har varit en bra erfarenhet och för det är jag tacksam. Nu är det dags för en ny utmaning.”

Incheon United FC skriver följande på sin hemsida:

"Hej, detta är Incheon United. Vi vill vänligen meddela att Hamad har lämnat laget efter en ömsesidig överenskommelse med vår klubb. Tack." 

Ersätter Tankovic i Hammarby?

Hamad gjorde elva matcher i den sydkoreanska ligan, på vilka han lyckades mäkta med ett mål och två assist.

Vilket lag Hamad flyttar till härnäst är ännu oklart. Men Hammarby IF riskerar att tappa Muamer Tankovic, som efter sin dominanta vår har fått intressenter från många håll över Europa och hela världen. Tankovic spelar idag vänsterytter i Hammarby, vilket är den position Hamad innehade när han tillhörde ”Grönvitt”. Om Hammarby säljer Tankovic hade Hamad kunnat vara en bra ersättare.

Jiloan Hamad har tidigare spelat i klubbar som Malmö FF och TSG Hoffenheim. Han är även aktuell med att vara på väg att byta landslag till Iraks.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se