NYHETER

Kan Joshua King ta med sig målformen från Premier League till landslaget?

Streama Norge – Slovenien live

För att streama Norge – Slovenien live behöver du ett konto på CMore, då det är de som visar matchen direkt. Skapa ditt konto och ratta in matchen, så kan du titta från dator, mobil, TV eller annan valfri plattform.

Matchen sänds i HD-kvalitet, och det är möjligt att titta på Norge – Slovenien live men likväl att pausa, spola tillbaka och se matchen i efterhand.

För dig som vill se Norge – Sloavkien live stream kan det vara bra att veta att matchstart är klockan 18:00.

  • Match: Norge - Slovenien, Division C i Nations League (grupp 3)
  • Datum & tid: Lördag den 13 oktober, 18:00
  • Arena: Ullevål, Oslo
  • Stream: CMore

Titta på Norge – Slovenien på TV

För att titta på Norge – Slovenien på TV behöver du kanalen C More Fotboll, då det är den kanal som TV-sänder matchen.

Tuff norsk förlust mot Bulgarien

Norge inledde sitt Nations League-äventyr med en seger mot Cypern, men följde sedan upp med en förlust borta mot Bulgarien. Bortamatcher mot östeuropeiska länder sägs alltid vara tuffa utmaningar, men nog hade det kunnat sluta bättre för norsk del. Norge stod för en mycket stark insats, och hade definitivt chanserna för att vinna. Bulgarien gjorde sitt allra bästa för att låta matchklockan ticka iväg, och tog varje tillfällighet de kunde att dra på tiden.

Efter matchen räknades det ut att i den andra halvleken var det endast 23 minuter av matchen som faktiskt spelades. 23 minuter av de 45 minuter plus 5 minuters tillägg spelades alltså. Resten slösades bort, och Lagerbäck var inte glad.

Lagerbäck gick ut och sa att han vill att man ska införa effektiv speltid i fotboll. 30 minuters långa halvlekar, där matchklockan pausas varje gång det blir en avblåsning. Lagerbäck var tydlig med att han respekterade Bulgariens sätt att utnyttja sina möjligheter, och att det är reglerna det är fel på – inte själva maskandet.

Speltips

Trots Norges förlust senast gjorde man som sagt en bra insats, och borde verkligen ha vunnit. Nu kommer man till matchen med Joshua King i stor målform. Anfallaren har öst in mål i Premier League-klubben AFC Bournemouth.

Lagen har i grunden ungefär lika starka trupper. Lagerbäck har dock en vana av att lyckas besegra de här mellanstora nationerna, tack vare ett mycket stabilt försvarsspel och tillvaratagande – vanligtvis då – av de chanser som dyker upp.

Vi spelar den raka 1:an här, till det fina oddset 1.68 gånger pengarna.

  • Tips: Norge vinner
  • Odds: 1.68 på Bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se