NYHETER

Dagen innan julafton, och under julhelgen så brukar det bjudas på flera sjysta matcher runt om i Europa. Vi samlar de i vårt program under jul.

Alla möjligheter för dig att kunna betta och se fotboll online kommer inte ta något jullov. Runt om i Europa så ska flera viktiga matcher avgöras kring julen.

I Premier League spelas som vanligt boxing day-fotboll i sann tradition. Det innebär att en hel del matcher i engelska Premier League ska spelas under annandagen.

Det är inte de enda intressanta matcherna kring julhelgen. Scrolla ner en liten bit så hittar du vårt matchprogram.

Matcher & spelprogram

Nedan hittar du de hetaste matcher som finns att följa under julen. Vi tror säkert att du hittar intressanta matcher för att kombinera din julhelg med toppfotboll i Europa.

Dagen före dopparedagen: 23/12

Julafton: 24/12

  • Besiktas – Gaziantepspor: 17:00 (Super Lig)

Juldagen: 25/12

  • Galatasaray – Alanyaspor: 17:00 (Super Lig)

Annandagen: 26/12

  • Manchester United – Sunderland: 16:00 (Premier League)
  • Arsenal – West Brom: 16:00 (Premier League)
  • Leicester - Liverpool: 16:00 (Premier League)
  • Hull – Manchester City: 16:00 (Premier League)
  • Swansea – West Ham: 16:00 (Premier League)

Spela på matcherna

Genom att spela på matcherna så kan du öka spänningen under julhelgen. Kanske vill du ha ännu mer spänningen en den som erbjuds med alla julklappar.

Vi rekommenderar dig som vanligt att betta inne hos Bet365. De är en bra oddssajt för dig som vill lägga värdefulla bets. Inne hos Bet365 så erbjuds du nämligen markandens högst odds.

Vilket är självklart är en stor fördel för dig som vill vinna så mycket som möjligt på fotboll online.

Streama!

En annan stor fördel med att vara en medlem hos Bet365. Det är att du alltid kan se till att streama fotboll live. Inne hos denna bookmaker så har de även kombinerat in en streamingtjänst. Där kan du välja att se live streams från hela Europa allt som behövs är att ha pengar på kontot.

Vi tror knappast du kommer bli besviken på det utbud av direktsänd sport som finns inne hos Bet365. Där kan du nämligen streama fotboll från Serie A, La Liga, Ligue 1 och Allsvenskan (IP begränsad). Se till att du har ditt konto redo för att kunna följa all fotboll på bästa sätt!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se