NYHETER

Landslagsanfallare Marcus Berg lämnar nu Panathinaikos för spel i ny klubb. Nu är kontraktet klart, och en flytt till Förenade Arabemiraten är ett faktum!

Anfallaren Marcus Berg har gjort stora avtryck i svensk fotboll. Ett starkt alternativ för Janne Andersson att ha med i sitt landslag.

Marcus Berg spelade i Panathinaikos, men lämnar nu klubben. Detta för att ta sig an nya uppdrag i klubben Al Ain i Förenade Arabemiraten.

Den 30-åriga anfallaren kommer att gå över till den nya klubben efter ett kontrakt omkring 60 miljoner skrivits på.

marcus berg skriver nytt kontrakt med al ain

Fortfarande ett alternativ i landslaget?

Att Marcus Berg nu lämnar europeisk fotboll kan innebära att hans matchform påverkas. Många känner till att den grekiska ligan kan erbjuda ett bättre motstånd än när han spelar i Al Ain i Förenade Arabemiraten.

Detta kan påverka Janne Anderssons tankar om att fortsätta att använda sig av Marcus Berg när han tar ut sin landslagstrupp.

Ännu har inte Janne Andersson gjort något uttalande om flytten från Panathinaikos till Al Ain.

Fotbollsklubben Al Ain skriver på sitt Twitter-konto att de nu har ett två-årigt kontrakt med Marcus Berg. Nu förväntas han ösa in mål i sin nya klubb.

Marcus Bergs kontrakt innebär ovanligt mycket pengar för en spelare som Marcus Berg. Självklart kan hans landslagsplats vara en stor anledning till att övergångssumman ökade för den 30-åriga anfallaren.

Pengar till IFK Göteborg

En klubb som gynnas av affären mellan Panathinaikos och Al Ain är IFK Göteborg. De har fostrat upp Marcus Berg till den anfallaren som han är idag.

Det förväntas komma in ungefär en halv miljon kronor till klubben efter att kontraktet skrevs på.

IFK Göteborg tar säkerligen emot dessa pengar med öppna armar. Många känner till att IFK Göteborg är en fotbollsklubb i Allsvenskan som har dåligt med pengar.

De säger till media att det är helt klart en skön summa att få in, men är inget som kommer revolutionera deras ekonomi.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se