NYHETER

Det är många svenskar som kommer att vara på plats under U21 EM i Polen. Det räknas med att det är Sverige som kommer att vara mest framstående på läktaren!

Det är snart hög tid för U21 EM i Polen att starta. Runt om i Europa börjar uppladdningen av tuneringen som ska utse Europas bästa U21 lag.

Det är nog inget land i Europa som är så taggade inför U21 EM i Polen som vi i Sverige. Det har kommit in uppgifter att runt 5000 biljetter till Sveriges fans kommer säljas till premiären. Det indikerar på att vi återigen får en EM-tunering med många svenskar på läktaren.

Ungefär 5000 svenskar kommer under dagen, och morgondagen att ta sig till U21 EM i Polen. En otrolig publiksiffra som kan jämföras med finalen 2015 i Tjeckien. Då var det ungefär 2500 svenskar på läktaren som skapade riktigt bra stämning.

u21 em sverige 2017

Svenskar på plats i Polen!

Det har redan börjat laddas upp bilder från svenska fans som befinner sig i Polen för att njuta av U21 EM. Dessa bilder kommer nu allt frekvent på social medior som Facebook och Instagram.

Vi tycker verkligen kul att vi i Sverige kommer vara en av de mest framstående klackerna på U21 EM. Vi minns nog alla senaste tuneringen då Sverige lyckades att vinna guld. Mycket var nog tack vare den svenska publiken som i många fall fick de tjeckiska arenorna att kännas som Sveriges hemmaplan.

Det svenska laget kan därför inte klaga på att de kommer ha publiken med sig. Det är faktiskt inget annat landslag om beräknas har mer fans på plats än Sverige. Detta om man då räknar bort Polens U21 landslag.

Vi brukar ofta vara bortskämda med att ha mycket svenska fans med i stora fotbollstuneringar. Runt om i Europa så har svenskar fått ett gott rykte för att hålla en god stämningen, men heller inte ställa till med några skandaler.

Publiksiffran i Polen kommer även att öka från 5000 till ännu fler. Speciellt om Sverige klarar sig bra i gruppspelet och tar sig till finalspelet.

Det kommer då säljas ännu fler biljetter till U21 EM 2017. Detta för att ytterligare människor vill uppleva stämningen som finns i Polen när slutetappen av U21 EM kommer att börjas.

Missa inte U21 EM final 2017 live stream!

gula väggen sverige

Se U21 EM via live stream

Vi på Sportal kommer att följa U21 EM i Polen tätt. Vi kommer att uppdatera dig om hur det går för det svenska landslaget, samt vilka matcher som väntar.

Allra enklast är det för dig att följa tuneringen i vårt blogginlägg. Där ger vi dig all info om U21 EM 2017 streams, matcher & landslag. Där kan du hålla dig uppdaterad med allt som har med vårt svenska landslag att göra under U21 EM i Polen.

Det är ju dessvärre inte alla som kommer ha tillgång att se Sveriges matcher i U21 EM på plats. Därför kommer du istället att rekommenderas till de sajter eller tjänster som sänder streams & TV från U21 EM.

I övrigt så hoppas vi att du är lika taggad som oss inför den stora tuneringen där Sverige är regerande mästere i.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se