NYHETER

Den engelska ligacupen går emot sina kvartsfinaler. Där väntar en mycket spännande match mellan Manchester United och West Ham.

Den engelska ligacupen, även kallad EFL Cup spelas i samtid med Premier League och Championsship. Trots att många av lagen satsar hårt på ligan, så vill många vinna EFL Cup.

Genom att bli vinnare av den engelska ligacupen, så får man en biljett ut till Europa nästa år.

Både West Ham och Manchester United är mycket angelägna om att vinna EFL Cup, då ligaspelet ser lite sämre ut. Det bäddar för en rolig match, en match som du kan hitta live streams på.

Avspark: Kl: 21:00, 30/11-2016
Arena: Old Trafford
Visas hos: ViaPlay

Streama EFL Cup online

Behöver du hitta live streams till matchen mellan Manchester United och West Ham i EFL Cup? Då hjälper vi dig. Här på Sportal.se försöker vi alltid förse våra läsare med information om direktsändning på nätet.

Tidigare år så har Bet365, som bookmaker erbjudit sin spelare streams från engelska ligacupen. Detta gör de inte längre, utan nu har ViaPlay tagit över online streams för matchen.

Det är inte alltid säkert att du kan se matcher från EFL Cup inne hos ViaPlay. Mer information om matchen visas , eller hur du gör för att se fotboll finns inne hos ViaPlay.

Genom att streama fotboll från EFL Cup mellan Manchester United och West Ham, så får du chansen att kunna se matchen via din mobil. En live stream kan du följa via din dator, mobil eller surfplatta.

Vem går vidare?

Matchen som spelas den 30 november mellan Manchester United och West Ham tror vi hemmalaget vinner. Manchester United är alltid en kandidant som räknas upp när det kommer till potentiella lag att vinna EFL Cup.

Trots att Manchester United har sett bättre dagar, så förväntas laget att vinna hemma på Old Trafford.

Manchester United och West Ham har möts flera gånger tidigare, och spelat mycket jämnt. Om vi räknar de tre senaste matcherna mellan dessa två lag, så har West Ham en liten fördel.

Vårt tips kommer trots det ligga på Manchester United som garanterat vill säkra sin plats till Europaspel nästa år.

  • Manchester United vinner – 1.44
  • Oavgjort – 5.00
  • West Ham vinner – 7.50

Oddsen inför matchen har vi hämtat från Bet365. En bookmaker som alltid ger oss de bästa oddsen på engelsk fotboll.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se