NYHETER

Josef Martínez är en spelare att följa detta Copa América. Hans prestationer har varit av toppkvalité på den senaste tiden och kan nu ta Venezuela mot nya höjder. 

Josef Martínez blev uttagen till Venezuelas 23-mannalag för detta Copa America. Venezuela behövde inte tveka en sekund när de valde honom för att lyfta landslaget mot nya höjder.

Venezuela har redan spelat sin första match mot Peru i Copa América, som slutade som oavgjord. Märkligt nog startade inte och inte heller byttes Martínez in i matchen. Jag började tänka ifall detta hade en bakomliggande plan då Venezuela ska möta värdarna Brasilien på onsdagen den 19:e

Den 26-årige Josef Martínez spelar för Atlanta i MLS och har haft två höjdarsäsonger de senaste två åren. Nu ska han ta an de sydamerikanska lagen tillsammans med sitt moderland Venezuela. Martínez spelar på forwardspositionen och verkar ha knäckt koden för hur man gör många mål.

Nu får man ju inte heller glömma att Venezuela inte är samma lag som Martínez klubb Atalanta. Om fallet skulle vara att Venezuela är ett sämre lag i termer av kvalité, skulle Martínez ändå kunna prestera någorlunda bra. Kanske inte lika bra som i Atalanta, men bra nog för att kunna bli en av turneringens farligaste spelare. Oftast brukar man glänsa när man är skicklig på att göra mål.

Venezuelas enda konkurrent om forwardspositionen är Salómon Rondón som spelar i Newcastle United. Newcastle United spelar i Premier League och hamnade slutligen på stabila 13:e plats. Rondón gjorde elva mål och sju assists på 30 spelade matcher i Premier League senaste säsongen, medan Martínez gjorde tio mål och två assists på 15 spelade matcher i MLS. Nu är ju MLS och Premier League givetvis två helt olika ligor med olika i kvalité, men om man tänker efter brottas Josef Martínez med Zlatan Ibrahimovic om vem som ska vara toppskytten i MLS. Jag säger inte att Martínez är en lika bra spelare eller en bättre spelare än Zlatan, men det måste ju ha sagt något om hur bra Martínez egentligen är. Personligen tror jag att Martínez är en bättre spelare än Rondón och skulle på så vis göra mycket bättre i Premier League än han. Men jag kan ha fel.

Allt som allt är Josef Martínez en att hålla utkik efter. Han kan bli en av Copa Américas främsta målgörare. Nu är det upp till tränaren om han väljer att spela Martínez.

Ta reda på hur du kan streama Copa América genom denna länk:

 Streama Copa America

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se