NYHETER

Damlandslaget, herrlandslaget, U23, och U21. Alla dessa olika landslag kommer att spela matcher den närmsta tiden. Se till att du inte missar dom!

Vi har precis hunnit att smälta förra matchen som Sveriges landslag spelade i VM-kvalet. Det blev en överraskande svensk seger efter att vi lyckats besegra Frankrike med 2-1 hemma på Friends Arena. Nu väntar träningsmatcher för Sveriges landslag i A-laget, U21 och för damer.

Vi samlar här ett spelprogram så du kan hålla koll på de nästkommande träningsmatcher som Sverige står inför. Vi kommer även att tipsa dig om vart du kan streama dessa matcher så du inte missar någon fotboll som du vill se live.

För de allra flesta i Sverige så betyder det mycket när det går bra för våra svenska landslag. Det märktes inte minst när Sveriges herrar vann mot Frankrike, och nu toppar sin VM-kvalgrupp.

sverige vinner

Intressanta träningsmatcher i veckan!

I vårt lilla spelschema så hittar vi till matcher som är intressanta för alla fotbollsfans, men kanske främst för svenskar.

I spelschemat så hittar du matcher träningsmatcher som är styrkebesked för hur våra landslag mår.

12 juni

Sverige – USA (U23)
18:00
Fyrnationstunering

13 juni

Sverige – Skottland (damer)
18:00
Träningslandskamp
(Se Sverige – Skottland damer live stream)

Norge – Sverige (herrlandslag)
19:45
Träningslandskamp
(Se Norge – Sverige live stream)

England – Frankrike (herrlandslag)
21:00
Träningslandskamp

16 juni

Sverige – England (U21)
18:00
U21 EM 2018
(Se Sverige – England U21 stream)

Som du säkert ser så finns det gott om matcher för flera av de olika landslagen som vi i Sverige har. Det gäller bara att du hittar till den matchen som du vill se live. För att veta mer så kan du se hur du kan streama Sveriges landslag & landskamper.

Vi tycker alltid det är allra roligast att följa när Sveriges landslag spelar fotboll. Speciellt när det går bra. Just nu har vi en riktigt bra form i nästan alla våra landslag, vilket vi ser mycket positivt på.

svenska landslaget

Inför U21 EM

Allra viktigaste matchen i vårt spelschema är naturligtvis den match som U21 landslaget kommer att spela mot England. Det är den första matchen i vårt gruppspel, och indikationer finns att Sverige har mycket fans med sig till Polen där mästerskapet spelas.

Du kan enkelt följa Sveriges U21 landslag guide & live stream. Det är det bästa sättet enligt oss att få full koll.

Det kan vara bra om du vill se vilka grupper som finns, eller vart du kan se matcherna.

Vi har mycket höga förväntningar inför den dramatik som Sveriges landslag kommer att bjuda på i juni.

Hoppas du är minst lika förväntansfull som oss!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se