NYHETER

Kolla hur du kan se Superettan på nätet. Vi visar dig vägen för dig som bl.a. vill se toppmötet mellan Helsingborgs IF och Brommapojkarna!

Idag kommer det spelas ett toppmöte i Superettan. Det är den klassiska klubben Helsingborgs IF som tar emot tabellettan Brommapojkarna IF hemma på Olympia.

Båda lagen ligger i toppen av Superettan och har redan från början varit tippade att ta sig långt i årets upplaga. Helsingborgs IF är mer eller mindre piskade att ta sig upp till Allsvenskan igen för att behålla de fans och vilja som finns i klubben.

Det är med andra ord en seriefinal mellan Helsingborgs IF och IF Brommapojkarna som du kommer att kunna streama på nätet ikväll. Vi visar dig hur!

hemmaarena helsingborgs if

HIF - BP: Live stream i Superettan

Så hur ska du gå tillväga för att kunna streama HIF – Brommapojkarna? Jo, det är enkelt. På samma sätt som du kan nå till Allsvenskan live streams, så kan du även få tillgång till Superettan.

Det finns nämligen en aktör som valt att handla upp rättigheterna som finns för att sända svensk fotboll på nätet.

Denna aktör är Cmore, och de har under en längre period nu valt att streama fotboll från Superettan. För att få tillgång till alla streams som finns inne hos Cmore så behöver du först och främst ett konto. Ett konto är något som är att skapa. Däremot så behöver du uppgradera ditt konto till premium om du vill ha tillgång till Superettan streams.

Genom att köpa premium inne hos Cmore kommer inte bara innebära att du får alla matcher i Superettan. Det kommer även fungera fint att kunna se Allsvenskan live stream inne hos samma streamingsida.

Om du verkligen tycker om svensk fotboll så rekommenderar vi dig att skapa ett premiumkonto och få tillgång till alla de sändningar som Cmore erbjuder. Om du istället bara är intresserad av att streama en enskild match, som t.ex. Helsingborg – Brommapojkarna. Då rekommenderar vi dig istället att köpa matchen via pay-per-view.

bp fotboll

Vi tror på seger för Helsingborg

Matchen som kommer att spelas ikväll är viktig för båda lagen. Även om det kanske inte direkt är livsviktigt att komma etta i tabellen, så gäller det att hålla de andra lagen bakom sig.

Helsingborgs IF är det lag som allra flest förväntar sig att gå vidare till Allsvenskan nästa år. Denna uppgift tror vi att de kommer att klara av. De har haft en ganska bra säsong i början, och ser ut att vara på rätt spår.

Nu har de chansen att jaga första platsen på allvar när de möter den hårdaste konkurrenten i Superettan.

Om vi ska lägga ett speltips på matchen så tror vi att Helsingborgs IF kommer att besegra Brommapojkarna. De har en förmåga att kunna leverera bra matcher på Olympia, och är faktiskt det bättre laget om vi jämför med Brommapojkarna.

  • Speltips: Helsingsborgs IF vinner matchen
  • Odds: 2.62
  • Spelsajt: Bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se