NYHETER

Inför den absolut sista matchen i grupp A så ställs värdlandet Gabon mot gruppfavoriterna Kamerun. Båda lagen riskerar att åka ut, samtidigt som båda landslagen har chans att ta sig vidare.

Det finns massor av dramatik kvar från de afrikanska mästerskapen 2017. Vi är inte ens framme vid finalspelet, som lär locka massor av supportrar att vilja se afrikanska mästerskapen på TV.

Först och främst så ska alla grupper i mästerskapet bli färdiga. Vi är i skrivande stund framme vid den andra omgången för nästan alla grupper.

Vi kollar redan till den grupp som redan spelat sin andra omgång. Vi kan då se vilka förutsättningar som finns inför de kommande matcherna i grupp A.

Avspark: 22/1-2017, kl. 20:00
Arena: Stade d'Angondje
Visas hos: bet365

Vinna eller försvinna!

Inför matchen mellan Gabon – Kamerun så är det minsann inget daltade som gäller. Kamerun behöver åtminstone en poäng mot Gabon för att vara helt säkra på att gå vidare från grupp A. En grupp som Kamerun just nu leder med en liten marginal.

Gabon har en lite tuffare väg för att ta sig vidare från sin grupp. De måste vinna för att vara klara för finalspel. Skulle de spela oavgjort i sin sista match så måste de hålla tummarna att deras konkurrenter inte lyckas komma i fatt dem.

Därför kommer det vara två lag som är ute efter att vinna matchen. Kamerun ä säkert inte nöjda med att endast ta sig vidare från sin grupp, utan är helt klart ute efter att vinna grupp A, och därmed få enklare motstånd i det stundande finalspelet.

Det bäddar för inte bara en, utan två superviktiga matcher i sista gruppspelsmatchen. Den mellan Gabon – Kamerun, men även för deras konkurrenter Burkina Faso och Guinea Bissau.

Vi följer självklart dessa matcher via de streams som finns för de afrikanska mästerskapen. Med hjälp av ett spelkonto inne hos bet365 så kan du få tillgång till mängder av matcher. Med hjälp av en HDMI-sladd så kan du enkelt se matcher i afrikanska mästerskapen på tv.

Publiken är fantastik!

Värdlandet Gabon har stor press på sig. Många i landet önskar verkligen att Gabon lyckas med att ta sig vidare till finalspel. Det skulle både vara både kul för hela nationen, men inte minst för hela mästerskapet.

Det afrikanska mästerskapet kretsar mycket kring det land som har fått äran att hålla i turneringen. Det blir självklart alltid mycket fans som vill se matcherna som sitt landslag spelar.

Det brukar även alltid bli en sideffekt av att grannländer till Gabon har mycket folk på sina matcher.

Vilket inte är speciellt konstigt. När det kommer till de afrikanska mästerskapen så är det många afrikaner som inte har något emot att resa inom kontinenten.

Det verkar med andra ord bli massor av folk när grupp A ska avgöras med en sista gruppspelmatch mellan Gabon – Kamerun.

 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se