NYHETER

Se den avgörande kvalmatchen mellan Fenerbahce - FK Vardar. Just nu har det makedonska laget en fördel med 2-0. 

Två lag från två länder nära varandra geografiskt ställs mot varandra i sista kvalmatchen inför Europa League.

Det kommer troligen bli en rafflande match, då FK Vardar Skopje lyckades att vinna första kvalmatchen med 2-0.

Skulle du vara intresserad av att streama Fenerbahce – Vardar Skopje live online? Då kan vi enkelt tipsa dig om en sajt som erbjuder massor av live streams från fotboll och mycket annan sport.

  • Avspark: Den 25 augusti, kl. 19:30
  • Arena: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu
  • Matchen sänds hos: bet365

Streama matchen !

Den streamsida som under kvällen kommer att erbjuda dig att streama Fenerbahce – FK Vardar Skopje är bet365. Där har de valt att erbjuda flera sändningar från denna sista kvalmatch i Europa League.

Det innebär att du som medlem inne hos bet365 enkelt kan starta din Fenerbahce – FK Vardar stream utan problem. Det enda du behöver se till är att du har ett spelkonto hos streamsidan.

Ett spelkonto kan du enkelt och skapa. Däremot så krävs det att du gör en insättning för att kunna streama fotboll med bettingsidan. De pengar som du sätter in på ditt spelkonto kommer inte att försvinna från dig när du startar dina live streams.

Istället så kan du använda dina pengar på att spela på odds. Det är en bra idé att tippa på matchen mellan Fenerbahce och FK Vardar Skopje om du även ska steama matchen.

Det är det bästa knepet som du kan använda för att höja spänningen inför de matcher du sänder live från sidan.

Vi ser verkligen framemot matchen. Fenerbahce från turkiska ligan är piskade att göra en bra match. De har just nu ett underläge på 2-0, och är tvungna att hämta upp underläget. Annars kommer FK Vardar Skopje att ta den åtråvärda platsen i Europa League 2017/18.

Det är alltid smart att du redan några timmar innan ser till att du har ett spelkonto redo. Det underlättar sedan när du väl ska streama Fenerbahce – FK Vardar live online. Därför rekommenderar vi dig att ta dig vidare från Sportal till bet365 direkt.

europa league pris

Sänds matchen på TV?

Vi kan i nuläget inte hitta någon TV-kanal som kommer att sända matchen mellan Fenerbahce – FK Vardar i Sverige. Det är ett faktum att det är bäst att använda sig av live streams inne hos bet365 för att se matchen direkt.

Om du väljer att streama matchen online, så för det med sig lite fördelar. Du kan då välja om du helst ser matchen via din dator, mobil eller surfplatta.

Du kan även med en HDMI-sladd streama fotboll direkt på din TV. En HDMI-sladd kan nämligen kopiera den skärm som du har på din dator, och du kan se Fenerbahce – FK Vardar på TV. Helt utan problem eller extra kostnader.

Vilka lag som vi till slut kommer ha med i Europa League kommer vi att kunna se imorgon. Där hoppas vi på att vi hittar det svenska hoppet Östersunds FK.

De spelar nämligen en avgörande match mot PAOK från Grekland. Om du behöver tips för att kunna se matchen live så hjälper vi dig. Läs då mer i vår artikel om hur du streamar Östersund – PAOK.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se