NYHETER

Se till att streama & spela på Champions League för damer, och lägg in ditt speltips inför matchen mellan FC Rosengård - FC Barcelona. 

Vi har ett svenskt lag med I allra högsta grad i damernas Champions League. Representanter för Sverige är FC Rosengård, som nu slåss mot flera andra europeiska damlag.

De kämpar för att till slut stå som vinnare över Champions League. Vi är nu framme vid via kvartsfinalerna och har stora förväntningar på vad som kommer att hända. Att vi har ett svenskt lag med i Champions League är inte helt ovanligt.

Frågan är bara hur FC Rosengård står sig mot FC Barcelona och den andra konkurrensen som finns inom den europeiska fotbollen.

champions league damer betting

Tippa på damernas Champions League hos PaddyPower!

Speltips & odds

Tyvärr är inte intresset lika stort för damfotboll som det är för herrfotboll. Däremot så tror vi att intresset för damfotboll kommer att öka så länge FC Rosengård lyckas med att hålla sig kvar i Champions League. Näst på tur så står nu FC Barcelona.

Det är inget snack om att det kommer bli två tuffa matcher lagen emellan, och vårt svenska hopp har goda chanser att slå ut de spanska mästarna.

Det är ett perfekt tillfälle för dig att spela på en härlig match där verkligen allt kan hända. Det är inte spciellt enkelt att hitta till en bookmaker som erbjuder odds inför Champions League. Däremot har vi hittat en bettingsida som valt att erbjuda spel inför matchen mellan FC Rosengård – FC Barcelona i Champions League.

Denna bookmakern är PaddyPower! En sportsajt som erbjuder odds för massor av olika sporter och ligor. Kanske är det där inne som du kan se till att vinna riktigt stort för Womens Champions League?

Vårt speltips kommer att bli svenskt! Självklart så håller vi tummarna på att FC Rosengård vinner matrchen, och därmed skapar sig stora fördelar inför det stundande returmötet som vi har att vänta mellan FC Rosengård – FC Barcelona.

Streama Women Champions League

Om du skulle vilja se matchen så kan du streama damernas Champions League helt . Det är inga större sajter som kommer att visa matchen, men istället så kan vi se matchen hos SydSvenskan. Det är egentligen en tidning som följer med sporten i Skåne.

Det är egentligen den enda chansen som du har för att kunna streama damfotboll från Champions league. Vi hade gärna sett att det fanns fler sett för dig att streama fotboll från Women Champions League

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se