NYHETER

Följ med i returmötet i Women's Champions League mellan FC Barcelona - FC Rosengård. Vi har tips på live streams inför matchen den 29/3!

Här kommer vi att uppdatera våra läsare om hur de kan se matchen. Matchen mellan FC Barcelona – FC Rosengård kommer du nämligen att kunna streama på nätet, eller se på TV. Fortsätt läsa för att snabbt hitta de livesändningar som finns till för dig den 29/3.

I Champions League för damer så har vi fortfarande ett svenskt lag med. Sveriges bästa lag - FC Rosengård ska ta sig an FC Barcelona i ett returmöte. Returmatchen kommer att avgöra vilket av lagen som går vidare till semifinal i Women’s Champions League 2017.

Vi håller självklart tummarna på att FC Rosengård vinner matchen och att vi fortästter ha ett svenskt lag med i världens största tunering inom damfotbollen.

  • Avspark: Den 29 mars, kl. 19:00
  • Arena: Mini Estadi
  • Visas hos: Eurosport live stream

women champions league fc rosengård

Streama matchen

Det är inte direkt hjärnkirugi att streama Women’s Champions League eller se matcherna på TV. Det enda du behöver se till är att du har ett konto inne hos Eurosport. Det är nämligen denna TV-kanal som kommer att visa matchen mellan FC Barcelona – FC Rosengård. Matchen är lite svår att se live då den kommer spelas i Barcelona. Däremot spelar de inte på Camp Nou som räknas till en av de största fotbollsarenorna i världen, utan på Mini Estadi som ligger i direkt anslutning till Camp Nou.

Eurosport är en stream sida med fotboll online som varje år förser oss svenskar med massor av sport. Det är inte alls ovanligt att vi kan nå till direktsändningar och live streams till massor av olika events. Det är med andra ord värt att skapa ett konto för att få tillgång till all den fotboll och sport som erbjuds hos denna sportsida.

Ett konto hos Eurosport är inte helt . Däremot så har Eurosport tidigare haft matcher eller erbjudanden som låter dig kunna se damfotboll .

Tidigare har det även fungerat att se Women’s Champions League på Sydsvenskan. Det kanske inte är speciellt konstiigt då de faktiskt har ett skånskt lag framme i kvartsfinal i Champions League för damer.

Vi har ännu ingen information om Sydsvenskan även kommer att streama returmötet mellan FC Barcelona – FC Rosengård.

Skulle du söka andra vägar för att följa matchen live så rekommenderar vi även Radiosporten. Det är ett knep du kan använda för att följa med i matchens dramatik live. 

damfotboll sverige

FC Rosengård i Damallsvenskan

Om du ser framemot en säsong i damallsvenskan lika mycket som vi, så kan vi redan nu tipsa om live streams. Om du behöver mer information så kan du läsa mer på våra sida om damallsvenkan live stream. Där hittar du garanterat mer information hur du kan se matcher på TV, dator eller via din mobil.

Det är självklart inte bara matcher med FC Rosengård som du kommer att kunna streama online. Det kommer finnas gott om andra matcher och lag som du kan få tillgång till. Det är helt perfekt för dig som gärna vill följa den dramatik som bjuds från damallsvenskan 2017.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se