NYHETER

Vill du få spela på odds helt , och där med riskfritt? Då borde du kolla in Unibets sjysta erbjudande som ger dig pengar att betta för!

Alla medlemmar inne hos Unibet gynnas av de bra kampanjer och erbjudanden som skapas. Dessa erbjudanden kan vara välbehövliga om du vill öka dina chanser att vinna pengar på odds.

Ett av deras erbjudanden gäller på måndagar. Då kan du som är på hugget spela på betting och hämta en bonus. Din bonus kommer i form av ett spel som låter dig betta 50 kr på live odds.

Läs mer om hur detta erbjudande fungerar, och vad det finns för Unibet odds bonusar.

Kombinationer

För att kunna få denna bonus så behöver du endast spela på odds som vanligt. Om du lägger in en trippel-kombination så försäkrar du dig om att få en bonus tillbaka.

Bonusen är möjlig att hämta redan nästa dag. Det innebär helt enkelt att du redan 24 timmar efter kan lägga ett nytt speltips. Denna gång helt utan egen insats. Trots detta så har du samma chanser att vinna lika mycket pengar som om du vore lagt din insats själv.

Nedan får du fram en exakt plan om hur du kan gå vidare och hämta din bonus hos Unibet.

  • Logga in, eller skapa ett nytt konto hos Unibet
  • Sätt in pengar & använda deras välkomstbonus
  • Satsa på en spelkupong med tre matcher med 100 kr i insats (lägsta odds per match: 1.40)
  • Oavsett hur det går i din spelkupong, så belönas du med en bonus
  • Spela odds med spel nästa dag (värde: 50 kr)

Fler bonusar & erbjudanden

Unibet är en bettingsajt som alltid bjuder på det där lilla extra! Därför kan du inte bara hämta en stor välkomstbonus på totalt 200 %. Du kan även som redan befintlig medlem hämta massor av andra erbjudanden att spela med.

Just nu finns deras välkomstbonus, spel på 50 kr, bonus på vinnaren av Australian Open och dagliga kampanjer med den hetaste bettingen online.

För att få fram alla de bästa odds bonusar hos Unibet så rekommenderas du att klicka dig vidare till dem. Där har de ytterligare information om vad du kan få, samt hur du aktiverar dina erbjudanden.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se