NYHETER

Försäsongen för de europeiska toppligorna är igång och 1-2 Augusti spelas Audi Cup 2017. Se första matchen mellan Atletico Madrid - Napoli via live stream.

Idag börjar fyrlagsturneringen I Audi Cup 2017. Fört ut är Atletico Madrid – Napoli som går utmärkt att följa via live stream. De lagen som deltar är Atletico Madrid, Bayern München, Liverpool och Napoli. Turneringen startar direkt med en semifinal och de två vinnande lagen spelar final imorgon. De som förlorar spelar om tredjeplatsen och samtliga matcher går att följa via live stream.

Senast turneringen arrangerades var 2015 och då vann Bayern München mot real Madrid i finalen. Men nu är det nya förutsättningar och det är första gången Napoli deltar i turneringen. Matchen mellan Atletico Madrid – Napoli kommer bli ett spännande möte och en styrkemätare för båda lagen. En helt klart sevärd match att följa via live stream.

Fernando Torres visar att han håller Atletico Madrid nära hjärtat

  • Matchstart: 1 augusti kl 17.45
  • Spelplats: Allianz Arena, München
  • Visas hos: Viaplay

Se Atletico Madrid – Napoli via live stream online

Atletico är favoriter inför den första semifinalen I Audi Cup 2017. Men Napoli kan överraska många lag i Europa och har gjort det tidigare. Med tanke på att det är en försäsongsmatch kommer säkert några spelare få chansen att visa upp sig för att försöka ta en plats i laget. Passa på när det är enkelt att komma igång att se fotboll i riktigt bra kvalitet via stream.

Med det sagt kommer det inte vara några dåliga spelare som ställs på planen. Det är fortfarande europeiska storklubbar med en spelaruppsättning som heter duga. Räkna med att det blir en händelserik match med mycket mål vilket kommer det göra extra roligt att följa Atletico - Napoli via live stream.

För att se Atletico – Napoli via live stream krävs det att man vänder sig till Viaplay. Det är nämligen dom som äger rättigheterna för att visa matchen på stream online. Det som krävs för att följa Audi Cup 2017 via live stream är ett konto med sportabonnemang. Det ger dig inte bara tillgång till att streama Audi Cup utan även tillgång till att se massvis av sport via stream online.

Matchen kommer som sagt förmodligen att innehålla en hel del mål. Med tanke på att fokuset främst för båda lagen kommer ligga i det offensiva till en början. Det kommer garanterat bjuda tittarna via live stream på fotboll i världsklass. Kom igång direkt, vi hjälper dig hitta bra sidor med fotboll streams.

Missa inte den andra semifinalen som spelas senare under kvällen mellan Bayern München - Liverpool i Audi Cup som även den sänds via live stream.

Spelare i Napoli driver bollen framåt

Betting på Audi Cup 2017 och Atletico Madrid – Napoli

Lägst odds på att vinna har Atletico Madrid som ligger på 2.37. Men det är inte mycket som skiljer lagen åt rent oddsmässigt då Napoli ligger på 2.75 i odds. Det är svårspelad match att betta på eftersom vi ännu inte vet vilka trupper de ställer upp med. Det finns även möjlighet att spela på liveodds under matchen.

Men om vi måste välja något av de två lagen tror vi att Napoli tar hem semifinalen idag. Risken för lite underskattning finns samtidigt som Napoli verkligen vill visa att de kan konkurrera mot ett av världens bästa klubblag. De kommer vara hungrigare helt enkelt.

För att lägga ett odds på Atletico Madrid – Napoli krävs det att man har ett konto hos någon bettingleverantör. Oddsen presenterade ovan kommer från betsafe som erbjuder massvis av odds på Audi Cup 2017. Det är ett tryggt, säkert och etablerat spelbolag med lång erfarenhet av sportsbetting.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se