NYHETER

Om du verkligen vill sätta dina kunskaper inom betting på prov så rekommenderar vi nu Unibet BetUp. Det är ett grymt roligt, och fördelaktigt sätt att vinna stora pengar med små insatser!

Med hjälp av Unibet BetUp så kan du spela om pengar mot andra spelare. Denna typ av oddsspel är helt ny för många, och är helt unik för Unibet. Vi rekommenderar dig att kolla genom den korta introduktionsvideo.

Genom att se videon så kommer du att få full koll på hur deras nya BetUp fungerar. Är du då en seriös spelare som anser dig vara expert på betting, så tror vi att du inte kan hålla dig från Unibets nya funktion.

Videon hittar du nedanför, och den sammanfattar egentligen allt som du behöver veta om BetUp. Vi kommer även att ta upp mer information om vilka sportevenemang som gäller för den nya typen av bettingspel.

Börja spela Unibet BetUp direkt!

Regler & vinnare!

Precis som videon beskriver det, så kommer du att få fram flera olika alternativ om vad som du tror kommer att hända i matchen.Din uppgift att gissa på de saker som du tror kommer att ske i matchen.

Har du lyckats att svara rätt så kommer du att belönas med poäng. Sedan gäller det att du visar dig vara en av de vassaste i Sverige på att kunna spela på liveodds. Dina poäng kommer nämligen att jämföras med alla andra svenska spelare som valt att spela med Unibet BetUp.

De spelare som lyckas att komma högt upp i denna lista kan förvänta sig en riktigt stor vinst med en låg insats.

Att vara med i ett spel av Unibet BetUp kostar dig minst 5 €, men kan se till att du vinner flera tusentals kronor. Under matchen mellan FC Barcelona - PSG så delades en pott ut med ett totalt värde på 95 645 kr.

Som du säkert förstår så finns det massor av pengar att vinna om du visar dig ha tur, eller bara råkar vara bäst på liveodds på nätet.

Vilka matcher kan du spela på live?

Det kommer inte vara tillgängligt att spela på alla matcher med hjälp av Unibet BetUp. Däremot så kommer de erbjuder denna form av livebetting på de absolut största matcherna. Därför kan vi redan nu räkna med matcher från t.ex. Champions League, eller när topplag spelar i Premier League, Serie A, La Liga & Allsvenskan.

När det kommer till spela livebetting under matchen, så är det något som redan idag är stort. Därför tror vi även att Unibet BetUp har en ljus framtid. Vi tror att många svenskar kommer uppskatta det community och den spelkänsla som skapas tillsammans av alla medlemmar inne på deras bettingsida.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se