NYHETER

Det uppges att Janne Andersson bestämt sig för att inkludera den 19-årige Alexander Isak i Sveriges match mot Färörarna. Nu har den unge svensken sin chans. 

Alexander Isak gjorde fantastiskt ifrån sig i den nederländska ligan Eredivisie. 19-åringen stod för 13 mål och 6 assister på bara 16 spelade matcher. Väldigt skickligt för att vara en 19-åring. Redan efter bara en spelad säsong hade spanska Real Sociedad fått upp ögonen för honom. Real Sociedad lade ett bud i somras som Alexander sedan skrev på.

Idag möter Sverige Färöarna i det EURO 2020-kvalet i hopp om att medverka i 2020-års europeiska turnering för landslagen. Janne Andersson har rört om i startelvan där han bland annat valt att inkludera Alexander Isak i startelvan. Det handlar om positionsbyten där Alexander Isak tillsammans med Marcus Berg bildar en farlig anfallsduo. Robin Quaison flyttas ner till vänsterpositionen medan Emil Forsberg får spela som högermittfältare, som tidigare var vänsterkanten. I denna match valde Janne Andersson att låta Emil Forsberg få vila på bänken medan Sebastian Larsson får springa runt på högerkanten. Möjligtvis får vi se Emil Forsberg senare i matchen.

Jag tycker om idén om att Janne Andersson låter Alexander Isak få spela. Det gynnar naturligtvis spelaren men också Sverige som landslag skulle jag säga. Sverige behöver en vassare forward och Alexander Isak kan fylla det hålet. Det är ett långsiktigt perspektiv som kommer att föra med sig gott i framtiden. I det senaste världsmästerskapet missade Marcus Berg en del chanser som en annan forward på toppklass skulle kunnat näta. Hade Sverige haft en bättre forward hade vi kunnat vara mycket farligare än vad vi redan är.

Alexander Isak är fortfarande ung och har en hel del framför sig. Han är enbart 19 år och redan en spelare som är en av Real Sociedads startelva. Om några år kanske denna unge svensken spelar för PSG eller någon av de engelska klubbarna som Arsenal. Han kan även bli Sveriges nye hjälte. Vem vet.

Gör Alexander Isak bra ifrån sig idag kanske Janne Anderson låter 19-åringen få medverka i matchen mot grannlandet Norge. Det gäller att ta tillfället i akt nu.

 

Senare denna vecka ställs vårt svenska landslag mot våra grannar i väst. Känner ni för det kan ni läsa här hur ni gör för att streama Sverige - Norge.

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se